Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norge

Hotellet er åpent og for tiden pågår det renovering. Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun 1 minutt fra Narvik togstasjon og 5 minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Bo i hjertet av Narvik, nær shopping, natur og opplevelser!

Quality Hotel™ Grand Royal 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,5
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand Royal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Hos oss serverer vi en rekke forskjellige og smakfulle retter. Alt fra kjappe, men gode retter til eksklusive gourmetmåltider.

Frokost

Vi har en sunn og næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Husk at frokosten er dagens viktigste måltid.

Linken Restaurant & Bar  

Linken Restaurant & Bar er en tapasrestaurant som ligger på taket av Quality Hotel Grand Royal. Vi har panoramautsikt over fjord, fjell og Narvik sentrum som setter den perfekte rammen for kvelden.
Menyen består i hovedsak av spanske tapasretter men har også noen innslag av Nord-Norske smaker.
Man velger selv om man skal nyte enkel snacks eller en full middag. Tapas er et sosialt matkonsept og egner seg godt for deling av matretter slik at man får muligheten til å smake på mange ulike godsaker. 

Om været tillater det, setter midnattssolen, nordlyset eller det arktiske lyset rammen for en perfekt kveld for deg og selskapet ditt.

Rallar`n Pub & Kro 

Vi er lokalisert i sentrum av Narvik, ved ærverdige Quality Hotel Grand Royal. Rallar’n Pub og Kro er et tradisjonsrikt spisested som tilbyr gode smaksopplevelser i en koselig atmosfære. Restauranten er innredet i rallarstil for å hylle Narviks opprinnelse. Rallarene var de som bygde Ofotbanen (jernbanen) fra Sverige til Norge for å sende ut malm til resten av verden. Kroa, som spisestedet heter på folkemunne, assosieres gjerne med en god biffmiddag. Vår arktiske à la carte meny byr på en rekke smaksfulle fristelser.

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.00

Linken Restaurant & Bar

Onsdag - lørdag 17:00 - 23:00

Kjøkkenet er åpent til 22.00

Rallar'n pub & kro

Mandag: 12.00 - 23.00
Tirsdag: 12.00 - 23.00
Onsdag: 12.00 - 23.00
Torsdag: 12.00 - 23.00
Fredag: 12.00 - 00.00
Lørdag: 12.00 - 00.00
Søndag: 15.00 - 22.00 (Kjøkkenet til 21.00)

Kjøkkenet er åpent til 22.00 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.