West Pride i Göteborg ble en storslagen suksess! Sammen med Stockholm Pride arrangerte de EuroPride 2018. Den 18. august gikk den store Pride-paraden av stabelen, og Gøteborgs gater ble forvandlet til en fargesprakende fest full av kjærlighet! "Gøteborgerne overøste med kjærlighet", sier MingelMartin som representerte Strawberry i paraden.

West Pride paraden i Göteborg
Var du en av de 25.000 personene som deltok i årets West Pride-parade?

MingelMartin som jobber på Clarion® Hotel Stockholm, og som er på vei til å bli et stort navn i underholdningsverden i den svenske hovedstaden, var med på å arrangere flere arrangementer under Pride i Stockholm og Göteborg (her forteller MingelMartin om høydepunktene under Stockholm Pride).


Han er lyrisk når han beskriver stemningen under West Pride:– Det var første gangen jeg var med på West Pride i Göteborg, og det var en helt fantastisk opplevelse. Akkurat som i Stockholm så var det mye kjærlighet, og selv om paraden er en del mindre i Göteborg så var det en magisk stemning. JEG ELSKER GÖTEBORG!Festivalen i Göteborg gikk av stabelen 14. – 19. august 2018, og i tillegg til paraden ble festivaldagene fylt av debatter, workshops, konserter og show. Besøkende kunne også delta på kunstustillinger, pool party og drop in-bryllup.


MingelMartin (til venstre) under West Pride-paraden.


De beste bildene fra West Pride paraden i Göteborg


Var du en av de 25.000 personene som deltok i årets West Pride-parade, eller hyllet du deltagerne fra gater og torg langs paraden? Uansett om du var på plass og opplevde året West-Pride og EuroPride eller ikke så har vi nedenfor samlet de beste bildene fra paraden i Göteborg. Sees vi neste år?Strawberry – stolt partner av PrideHos Strawberry er du velkommen akkurat som du er. Vi er overbevist om at ulikheter mellom våre gjester og medarbeidere bidrar til unike hotellopplevelser og magiske møter. Mangfold gjør oss bedre. Vår dør står alltid åpen.


Her er det rom for alle.
Les alt om Pride og Strawberry


Vil du vite mer om Pride? Lurer du på hva regnbueflagget står for? Hvilke berømte hendelser har gjort Pride til hva det er idag? Les alt du trenger å vite om Pride!


Carolin sin pappa kom ut som homofil sent i livet. Les hennes historie her


Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”


Stordalen om Pride-episoden han aldri kommer til å glemme: “Det ble en viktig markering”