For grunnlegger Petter A. Stordalen er Pride et av årets viktigste arrangement, og for han er det en selvfølge at Strawberry skal sponse akkurat Pride.

petter-stordalen-marte-garmann-featured.jpg
Petter A. Stordalen: Foto: Marte Garmann

– For oss innebærer mangfold en bedre kultur.Petter A. Stordalen har alltid sett fordelene med et inkluderende miljø


– Jeg har fylt huset, kontoret og hotellene mine med homofile, lesbiske og alle mulige barn av regnbuen. Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet. Et åpent rom for å være annerledes. Vi ser at en fargerik arbeidsplass skaper fargerike løsninger, forteller Stordalen.


Stordalen forteller oss hvorfor disse verdiene er så viktig å sette fokus på og feire


– Strawberry sponser Pride fordi vi vil fortelle verden at vår dør er åpen, uansett hvem du elsker, eller hvem du identifiserer deg med. Vi hever stemmen for likhet, toleranse og likeverd for mennesker.


Det spiller ingen rolle om du heter Ali eller Ola, Kari eller Per, er en hund- eller katteperson, homo, hetero, bi eller trans, flyktning eller funksjonshemmet, det finnes rom for akkurat deg på Strawberry.


pride-women-balloons-helsinki-parade.jpg


Vil du vite mer om Pride? Lurer du på hva regnbueflagget står for? Hvilke berømte hendelser har gjort Pride til hva det er i dag? Les alt du trenger å vite om Pride!


For Petter A. Stordalen bygges en god bedriftskultur på akkurat mangfold


– I Strawberry er mangfold synonymt med god kultur. Mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse, legning og språk bidrar til å skape bedre løsninger, bedre arbeidsplasser og bedre gjesteopplevelse. Derfor heiser vi med stolthet det regnbuefargede flagget under Pride.


Når vi ber Petter fortelle om et minne fra tidligere Pride-festivaler, er det en sterk hendelse fra 2016 som dukker opp


Clarion Hotel® Sign sitt forsøk på å lage verdens største Pride-flagg i Stockholm i 2016 stikker seg frem som et minne. Forsøket skjedde kort tid etter skytingen på en klubb for homofile i Orlando, og det var derfor ekstra sterkt at 150 personer deltok for å vise sin støtte til Pride og mangfoldet. Det ble en spesiell, men inkluderende og viktig markering jeg sent vil glemme.