Styrke, mot, engasjement, lidenskap og en naturlig evne til å vite hvilken vei man skal gå legger grunnlaget for en god leder. I Strawberry kryr det av kompetente ledere, og nå er det på tide å hylle 8 av dem. Vi gir dere – 8 inspirerende ledere 2018!

banner-8-ledare-1200.jpg

1. Marianne Høybakk, Hotel Manager, Clarion Hotel® The Hub, Oslo

Marianne Høybakk er et ungt talent som startet som resepsjonssjef på Clarion Hotel The Edge i Tromsø ved åpningen , og som kort tid etter ble hotellsjef for det hotellet i Nordens Paris. Marianne ser alt og alle, og har alltid en hjelpende hånd å gi. Marianne ble også nominert til Årets Unge Leder av HSMAI Norge tidligere i år. Fantastisk imponerende, Marianne!

2. Sunniva Fallan Röd, Visedirektør, Yasuragi, Stockholm

Foto: Jonas Koel

Sunniva Fallan Röd er en tydelig og sterk leder med lang erfaring. Hun har tatt spahotellet Yasuragi gjennom en omfattende renovasjon. Da Yasuragi åpnet dørene sine igjen i januar 2018 etter renoveringen, hadde man fullt hus og fornøyde gjester fra dag én. Vi løfter hatten av for deg, Sunniva!

3. Cecilia Linnér, Culture Officer Quality Hotel™, Sweden & Denmark

Cecilia Linnér er en av våre mest lojale ledere. Hun er en høyt verdsatt og rettferdig person. Enormt driv, engasjement og vilje som smitter av på alle rundt henne. Som Culture Officer med ansvar for trivsel, stolthet og arbeidsglede, har hun tatt Quality Hotel™s kulturarbeid til nye nivåer. Neste store mål er at kjeden skal bli Nordens beste arbeidsplass 2020. Fortsett å skinn, Cecilia!

4. Jannica Landmark-Rosén, Hotelldirektør Comfort Hotel® RunWay & Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport, Oslo

Ikke bare driver hun to store hotell ved Norges største flyplass, hun gjør det også med bravur. Jannica Landmark-Rosén er så verdsatt at hun i 2017 ble kåret til General Manager of The Year på Strawberry under bedriftens årlige Vinterkonferanse. Bra jobba, Jannica!

5.Jenny Bark, Operations Director, Hobo, Stockholm

En ung og fremadstormende leder som gjorde en fenomenal jobb før sukessåpningen av Stockholms-hotellet Hobo. Nå er Jenny Bark Operations Director på hotellet og beskriver selv det beste med jobben hennes: “Å kunne skape gjesteopplevelser hver dag, og faktisk kunne påvirke hvordan andre mennesker har det. Å aldri stoppe opp og tørre å utfordre det tradisjonelle i et så kreativt miljø som det på Hobo”, sier Jenny. Vi spår en lang og fremgangsrik karriere!

6. Sandra Pereira, Husøkonom & Teknisk sjef, Comfort Hotel® Xpress Youngstorget, Oslo

Sandra Pereira har bare vært i Norge i 7 år. Hun begynte som ekstrahjelp via ISS og ble senere ansatt som Housekeeping på Oslo-hotellet Comfort Hotel Xpress Youngstorget. Hun har jobbet seg opp fra housekeeping, via Assisterende Housekeeping Manager, til nå å ha hele ansvaret for renhold og teknik. Sandra har hatt en ekstremt bratt læringskurve og tar et stort og unikt eierskap i arbeidet sitt.

Alt dette gjør hun samtidig som hun på egenhånd oppfostrer sin 12 år gamle sønn. En kvittering på Sandras fremgang kom i 2017 da hun ble kåret til Department Manager of The Year for Comfort Hotel®. Vi er glade for at du velger oss, Sandra!

7. Christel Ericson, General Manager Quality Hotel™ Friends, Solna & Quality Hotel™ The Box, Linköping

Denne power-kvinnen har vært direktør på flere av våre hotell. I det har hun vært med på mange spennende fremganger og tunge nedlegginger. Christel Ericson er modig, og som leder har hun funnet balansen mellom tydelig lederskap og å være delaktig i det som skjer. Ingenting er umulig for Christel, som alltid stråler positivitet, ser mennesker og som får sine ansatte til å vokse.

Christel var med på å åpne Quality Hotel The Box i Linköping, og er ansvarlig for Solna-hotellet Quality Hotel Friends. Som målsetting på Quality Hotel Friends, sikter hun og resten av teamet på å bli Nordens Beste Arbeidsplass og Stockholms største hotell! For en stjerne!

8. Naira Lalayan, General Manager, Clarion Collection® Hotel Folketeateret, Oslo

Naira Lalayan kunne ikke et ord norsk da hun kom til Oslo i 2000. Hun startet sin karriere som frokostvertinne på det som var Clarion Hotel Royal Christiania i 2001, og på bare noen få par år avanserte hun til General Manager på Clarion Collection Hotel Folketeateret.

“Jeg prøver å gjøre alt helhjertet, uten å holde igjen”, sier Naira. “Jeg engasjerer meg og legger ned sjelen og hjertet mitt i det jeg jobber med. Om man engasjerer seg, uansett hvilken stilling man har, så skaper man gode resultater, blir sett og verdsatt”. Om det ikke er imponerende, så vet ikke vi hva som er det. Din historie inspirer mange, Naira!

Les mer om andre imponerende kvinner

8 power-kvinner i Strawberry