Quality Hotel er mildt sagt ambisiøse og målbevisste. Det merkes ikke bare ved deres store mål om å bli Nordens beste arbeidsplass innen 2020, men også deres markante økning av trivsel blant sine medarbeidere. Dette har de gjort for å øke trivselen på arbeidsplassen!

Culture Officers – skal skape trivsel

Den siste medarbeiderundersøkelsen gjennomført av Quality Hotel viser en stor økning av fornøyde medarbeidere fra forrige år. En stor del av disse gode resultatene kommer fra deres seneste satsning på å ansette to egne Culture Officers, en med ansvar for Norge og en for Sverige og Danmark. De arbeider først og fremst med å få medarbeiderne til å trives bedre på jobb, med fokus på å øke deres arbeidsglede og sørge for at de har det gøy på jobb!

Overraskende raskt og positivt resultat

– Vi har 6 400 medarbeidere som viser enormt engasjement og deltakelse, og 44 Culture Ambassadors som har en grunnleggende rolle på hotellene våre, forteller Cecilia Linnér som er Culture Officer på Quality Hotel med ansvar for Sverige og Danmark.
– Sammen er de med og bidrar til at vi hver eneste dag leverer den beste servicen som vi lover, og at vi har fornøyde medarbeidere og gjester. Det er overraskende å se hvor fort arbeidet som er blitt gjort det siste året har gitt så positivt resultat. Det trigger oss til å høyere ambisjonsnivå. Vårt mål for 2020 er satt og er fulle av forventninger på at vi skal klare dette sammen, avslutter Cecilia Linnér.

Vil du besøke et av våre Quality Hotel? Book ditt hotellbesøk her.


Les mer

Lyst til å lese mer om våre herlige medarbeidere? Sjekk ut kampanjen #WeAreClarion av Clarion Hotel.