Velkommen til en unik spaopplevelse, i et japansk, harmonisk og avkoblende miljø. Yasuragi venter på deg i hellingen til furuskogen, rett ved havet utenfor Stockholm. Les om opplevelsen det er å bo her, og se bilder av spahotellet.

Yasuragi – en plass å lengte til

I 20 år har Yasuragi vært en plass der mennesker har dratt til for å komme seg unna hverdagen og koble av. Gjennom disse 20 årene har det japanske badet vært en grunnstein i konseptet Yasuragi, og det kommer det fortsatt til å være.

En del av det nye, mer stilrene, japanske badet.

Nye opplevelser med inspirasjon fra Japan

Det nye Yasuragi begynte med en reise til Japan for å samle inspirasjon. 1. januar 2018 åpnet hotellet dørene på nytt etter måneder med renovering. Ombyggingen har gitt Yasuragi en ny velkomstplass samt flere og nye muligheter til bad og avkobling.

Som tidligere starter du din badeopplevelse med en japansk vask. Etter den har du mange valgmuligheter. Høres det fristende ut med et kullsyrebad? Eller et avslappende bad i varme kilder med utsikt over fjellet Yasuragi hviler på? Kanskje du lokkes av en sovebadstue som holder en behagelig varme på ca. 43 grader? Eller et japansk fotbad? Uansett har vi vanskeligheter for å se at du ikke skal kunne koble av når du besøker Yasuragi og de japanske badene.

Yukata

Selv om hotellets omgivelser forandres gjør ikke alt det. Eksempelsvis er den elskede yukatan fortsatt der, sammen med badetøyet og tøflene du får ved innsjekk. En yukata er en japansk bomullsbadekåpe som du har på gjennom hele oppholdet, også ved restaurantbesøket.

Tanken bak at alle har lik yukata og badetøy er å skape enkelhet slik at det blir lettere for deg som gjest å koble av og bare fokusere på å nyte.

Vegansk restaurant

Yasuragi har en vegansk restaurant, Saishoku, som passende nok betyr ”grønnsaksspisere” på japansk. Restauranten har plass til 40 gjester, og menyen består av rawfood og veganske retter. Restauranten ligger like ved badet og tanken er at det skal være enkelt for gjestene på Yasuragi å komme innom for å oppleve noe ekstra spesielt under sitt opphold.

Restaurant Saishoku Yasuragi_16_9

Yasuragi har stort fokus på bærekraft. Derfor serveres det retter med kortreist og sesongbasert råvarer.

À la carte-restauranten og Teppanyaki Kiri finnes fortsatt, men med nye restaurantmiljøer.

En visuell rundtur på Yasuragi

Yasuragi_japanese_bath_16_9I denne badstuen er det damp med salt og temperaturen på 42 grader. Du kan ta med deg salt inn i badstuen og skrube kroppen. Etterpå skyller du det av i regndusjen utenfor.

water-woman-yukata-hotel-yasuragi_16_9Gli rundt i yukataen, badekåpen alle gjestene bruker.

hanare-pallar-yasuragi

Japanase bath at Yasuragi_1_1

Yasuragi: Japanese outdoor poolsVarme utendørskilder.

Sauna at Yasuragi_16_9En av de flere ulike badstuene du kan veksle mellom. Her sitter du i varmen med utsikt over skogen utenfor vinduene.

Standard room at Yasuragi_16_9Etter en dag fylt med ro og velvære, sover du som et barn. På bildet ser du et standardrom.


Fikk du lyst til å besøke Yasuragi og oppleve dette unike spahotellet? Les mer og book ditt spaopphold her.