MedlemskapMine bookingerKundeservice
Sauna at spa The Wellbox in Linköping.

The Wellbox – en av Linköpings herligste spa

Book nå

Føler du for en pause i hverdagen? En dag for å hvilke kropp og sjel? Book deg inn på spa for en dag eller forvandle opplevelsen til en hel spahelg. I Linköping finner du The Wellbox som tilbyr både utendørsbasseng, badstue og et stort utvalg av behandlinger. Velkommen!

Dagspa med din kjære eller venner

Uansett om du bor i Linköping og vil unne deg en dag på spa eller om du skal besøke den koselige byen og leter etter et hotell med det der lille ekstra, vil The Wellbox på Quality Hotel™ The Box gi deg den avslapningen du trenger. Her er en spaavdeling med både utendørsbasseng, jacuzzi, dampbadstue og tørrbadstue spredt over 600 kvadratmeter. Et perfekt sted for litt kvalitetstid med partneren din, vennene dine – eller hvorfor ikke bare i ditt eget selskap?

En herlig avslutning på dagen

Dersom du besøker Linköping i flere dager og ønsker å oppgradere oppholdet ditt til noe ekstra herlig, er det en god idé å booke et hotell med spa. Da har du en herlig plass å vende tilbake til etter en dag med oppdagelser og kan fylle både kropp og sjel med energi igjen i ro og fred. Perfekt både for å slappe av eller for å lade batteriene til kveldens middag!

Indoor pool at spa The Wellbox in Linköping.Steam room at spa The Wellbox in Linköping.The pool and sauna at spa The Wellbox in Linköping.

The Wellbox

Linköping

Åpningstider

Mandag - Tirsdag: 15:00 - 21:00

Onsdag - Torsdag: 09:00 - 21:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 23:00

Søndag: 09:00 - 17:00

Adresse

Aspögatan 7, 582 78 Linköping

Kontakt

E-post: spa.q.thebox@strawberry.se.
Book nå