Medlemskap
Indoor pool at Quality Hotel™ Winn in Gothenburg.

Velværeavdeling – Quality Hotel™ Winn Göteborg

Quality Hotel™ Winn Göteborg tilbyr komfortabel avstand til Göteborg by og passer perfekt både til koselige helger og effektive konferanser. Noe som gjør opplevelsen hakket bedre er fri tilgang til hotellets velværeavdeling med badstue og basseng, en deilig måte å avslutte dagen på!

En herlig opplevelse for både store og små

En behagelig velværeavdeling er noe mange setter pris på når de bor på hotell, og er noe som kan gjøre opplevelsen enda bedre. På Quality Hotel™ Winn Göteborgs velværeavdeling finner du både innendørsbasseng og badstue, og du får kjøpt badetøy i resepsjonen dersom du uheldigvis har glemt det. Her er du velkommen som gjest uten ekstra kostnader. Svøm noen lengder i innendørsbassenget og avslutt med en herlig stund i badstuen, eller slå deg ned i en av de deilige sofaene med en bok og se på når barna leker.

Sving innom treningsstudioet

Du som foretrekker å få mer energi i stedet for å slappe av, eller kanskje begge deler, har dessuten muligheten til å besøke treningsstudioet som ligger i nærheten. Quality Hotel™ Winn Göteborg samarbeider nemlig med et fresht treningsstudio som ligger ca. 200 m fra hotellet og som gjest får du låne et treningskort. Treningsstudioet er døgnåpen, noe som er perfekt for deg som er pigg om morgenen og vil komme i gang før resten av familien våkner eller dagens møter setter i gang!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Gamla Tingstadsgatan 10, 422 44 Göteborg
  • contactPhoneTelefon
    +46 31 750 19 00
  • emailContactE-post
    q.winn.goteborg@strawberry.se