MedlemskapMine bookingerKundeservice
Massage at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken – spabehandlingar i Göteborg by

Book nå

Invester i deg selv og besøk Skönhetsfabriken på Clarion Hotel® Post i sentrum av Göteborg. Her finner du behandlinger, tjenester og produkter under ett og samme tak tilpasset både ditt ytre og indre. Her er en herlig spa- og velværeavdeling med basseng, badstue og isdusj.

Alt for ditt ytre og indre

Kombiner besøket ditt i Göteborg med en dag på The Treat. Skönhetsfabrikens velværeavdeling er tilgjengelig for både eksterne gjester og hotellgjester, og du blir møtt av et avslappende miljø. Dampbadstuen, tørrbadstuen, den varme kilden og isdusjen gir en herlig helhetlig opplevelse som får både kropp og sjel til å slappe av. Det gjør deg klar for å oppdage alt det gøyale Göteborg har å tilby – uansett om det handler om en heldag på byen eller en koselig middag på hotellets restaurant Norda.

Terapeuter som har det lille ekstra

På Skönhetsfabriken velger du selv om du vil trene, bestille en ansiktsbehandling, slå deg ned i frisørstolen eller bare slappe av i velværeavdelingen. De dyktige terapeutene gir deg en opplevelse utover det vanlige og dersom du velger å bestille en behandling, vil denne skreddersys deg. Alle disse mulighetene under ett og samme tak gir deg muligheten til å ta vare på deg selv på alle måter – fra innsiden og ut!

Lunch at Skönhetsfabriken i Göteborg.Face mask at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken

Gøteborg

Åpningstider

Mandag - Tirsdag: 08:00 - 18:00

Onsdag: 08:00 - 19:00

Torsdag: 08:00 - 20:00

Fredag: 08:00 - 19:00

Lørdag: 10:45 - 19:00

Adresse

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Kontakt

E-post: skonhetsfabriken@strawberry.se
Book nå