Medlemskap
Massage at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken – spabehandlingar i Göteborg by

Book nå

Skönhetsfabriken på Clarion Hotel Post tilbyr velvære, avslapning, trening og kroppspleie. Her finner du alt for din velvære – treningssenter, frisør, butikk, hudpleie, massasjebehandlinger og The Treat. Alt under samme tak.

The Treat - spa i sentrale Göteborg

Hit er du velkommen samme om du er gjest på hotellet, er på gjennomreise eller er bosatt i Göteborg. Kombiner besøket ditt i byen med en dag med avslapning, restitusjon, bobler og dampende bad. Etter å ha kost deg i det varme bassenget, badstuen og isdusjen er du klar til å oppdage alt det Göteborg har å tilby.

Terapeuter som har det lille ekstra

På Skönhetsfabriken velger du selv om du vil trene, booke en ansiktsbehandling, sette deg ned i frisørstolen eller bare slappe av i avslapningsområdet. De dyktige terapeutene gir deg en opplevelse utenom det vanlige, og hvis du velger å booke en behandling, tilpasses den til deg. Ved å ha alle disse mulighetene samlet under ett tak, får du muligheten til å ta vare på deg selv på alle måter - fra innsiden og ut!

Lunch at Skönhetsfabriken i Göteborg.Face mask at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 61 90 90
 • emailContactE-post
  skonhetsfabriken@strawberry.se
 • calendarBooking
  Book nå
 • Aldersgrense

  For å besøke velværeavdelingen The Treat må du være minst 18 år - uavhengig om du er i følge med verge eller ikke. For å besøke treningssenteret som ligger ved siden av, må du være minst 16 år.