Medlemskap
Relax by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.

Velvære i Oslo sentrum – Clarion Hotel® The Hub

Når du vil oppdage fantastiske Oslo by, er Clarion Hotel® The Hub et utmerket hotell å ta utgangspunkt i. Her er du nær alle severdigheter og attraksjoner i Oslo. Etter en dag i byen kan du slappe av på velværeavdelingen, ta en dukkert i bassenget og deretter spise middag på restaurant Norda.

Et hotell med stil midt i Oslo

Et besøk i Norges hovedstad byr på en herlig blanding av natur, kultur og fantastiske matopplevelser. Luksuriøse Clarion Hotel® The Hub ligger sentralt med nærhet til byens største severdigheter og den vakre Oslofjorden. Når du har utforsket byen venter et elegant hotellrom på deg på The Hub. Ta deretter heisen opp til 13. etasje og nyt en fantastisk middag på restaurant Norda eller sett deg i baren Calmeyers Hage. Her kan du nyte god mat, drikke og utsikt!

Basseng, velvære, trening og badstue

Clarion Hotel® The Hub tilbyr ikke bare en herlig atmosfære og veldig god mat, en trapp ned finner du også en velværeavdeling med innendørsbasseng, badstue, mentol dampbadstue og et stort treningsstudio. Start dagen med en treningsøkt før frokost og avslutt dagen med en herlig stund i velværeavdelingen. Visste du forresten at The Hub også har en stor hage? Her dyrkes en del av maten som serveres i hotellets matsal. Clarion Hotel® The Hub er ganske enkelt et luksuriøst grønt hotell midt i Oslo sentrum!

Relax area by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.Indoor pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.Lounge chairs by the pool at Clarion Hotel The Hub in Oslo.

Basseng

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 23 10 80 00
  • emailContactE-post
    cl.thehub@strawberry.no