Medlemskap
Outdoor pool at Lily Spa in Oslo.

Lily Spa – spahotell med alt ekstra utenfor Oslo

Book nå

I naturskjønne omgivelser, i nærheten av Norges beste golfbaner, ligger Lily Country Club. Kommer du fra Oslo sentrum tar det en halvtime å kjøre til hotellet og fra Oslo flyplass Gardermoen tar det bare ti minutter. Prøv det herlige spaet deres, nyt bad og behandlinger, spis godt og oppdag naturen!

Alle gjester er like viktige

Lily Country Club gjør personalet alt for at du skal føle deg velkommen og ivaretatt. Her skapes det mange uforglemmelige øyeblikk som gir masse energi til hverdagens vanlige gjøremål. Restaurantene serverer både klassiske og moderne retter tilberedt av førsteklasses råvarer. Utendørs finner du en golfbane og mange herlige turstier. Tilbake til Lily Spa igjen venter et spa med blant annet hamam, badstue og massasje.

Herlige spa- og skjønnhetsbehandlinger

Slapp av og stopp tiden et øyeblikk i Lily Spa. Du kan blant annet nyte en dukkert i bassenget, prøve de varme og kalde badestampene, bade i badstue og nyte et tyrkisk dampbad. Miljøet i spaet er rolig og avslappende slik at du kan få en fredelig og herlig opplevelse, gjerne med et glass bobler i hånden. Her er også mulighet til trening. Lila Spa tilbyr gruppetreninger med alt fra yoga til boksing, personlig trener og et velutstyrt og moderne treningsstudio.

Indoor pool at Lily Spa in Oslo.Cold bath at Lily Spa in Oslo.Relaxing in the pool at Lily Spa in Oslo.

Lily Spa

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Vaeringvagen 44, 2040 Klofta, Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 99 12 00
 • emailContactE-post
  hello@lilycountryclub.no
 • calendarBooking
  Book nå