strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Colorful food at restaurant NÒR in Umeå.

Mat og drinker i Umeå – en unik opplevelse

Vil du nyte en god lunsj med utsikt over Umeälven, kan du sette deg til rette på en luksuriøs gourmetrestaurant og spise en treretters, eller hva med å bestille tapas og øl i mer avslappede omgivelser? Umeås kulinariske scene tilbyr definitivt noe for alle.

Gjennomtenkte omgivelser og råvarer

Et besøk i Umeå betyr matminner for livet. Det har seg nemlig slik at byen er et paradis for matkjennere! Her finner man et spennende utvalg av restauranter og brasserier med menyer som består av lokale råvarer som reinsdyr, elg, tyttebær, løyrom og røye. Umeå byr også på et boblende natteliv, og har mange barer som er verdt et besøk. Selv på barene har man stor forkjærlighet for lokale produsenter.

Takbaren du ikke må gå glipp av

Vi anbefaler på det varmeste et besøk på NÒRClarion Hotel® Umeå – uansett om du bor der eller ikke. Her tilbys en sjenerøs meny med europeiske smaker, på en praktfull takterrasse! Frem mot kvelden blir NÒR dessuten en populær møteplass for både hotellgjester og lokale innbyggere som vil koble av med et glass vin, godt øl eller en cocktail.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage