Medlemskap
Colorful food on the table at restaurant NÒR in Umeå.

NÒR Umeå – det beste fra det nordiske kjøkken

Nyt en kreativ meny på det moderne brasseriet NÒR, i hjertet av Umeå. Her blir du møtt av en avslappende og varm atmosfære – den perfekte møteplassen for deg og dine venner, kolleger eller familie. Varmt velkommen!

Nordisk kokkekunst

På NÒR kan du ikke annet enn å beundre den nordiske kokkekunsten. Restauranten hyller nemlig det nordiske kjøkkenet med tradisjonelle retter som har blitt oppdatert med et hint av sentraleuropeiske smaker. Alt på menyen er godt tilberedt med lokale råvarer. På NÒR er de ikke redde for å ta svingene når det kommer til kreativitet, inspiasjon og pågangsmot - men de beholder alltid et trygt fotfeste i den nordiske historien.

Umeås beste utsikt

Brasserie NÒR, og den tilhørende takterassen, finner du i 13. etasje på Clarion Hotel® Umeå med fantastisk utsikt over den vakre Umeälven. Restauranten ligger bare 1,5 kilometer fra sentralstasjonen, nær alt byen har å by på. Med stil, finesse og litt mystikk tilbyr NÒR en herlig matopplevelse for alle anledninger. Ta med deg venner eller familie og nyt nordiske klassikere på en moderne måte.

View from the seat at restaurant NÒR in Umeå.A fresh oyster at restaurant NÒR in Umeå.Friends enjoying dinner at restaurant NÒR in Umeå.

NÒR

Umeå

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Storgatan 36, 903 26 Umeå
 • contactPhoneTelefon
  +46 90 206 40 40
 • emailContactE-post
  umea@restaurant-nor.com
 • calendarBooking
  Book nå