Medlemskap
Varm lunsj servert på tallerkener med kjøkkenet i bakgrunnen på Meatings på Quality Hotel Carlia i Uddevalla, Sverige.

Meatings – lunsj, middag og hendelsesrike kvelder

Meatings passer perfekt for de fleste anledninger, enten du titter innom for en kjapp lunsj eller markerer starten på helgen med en fantastisk middag. Rykker det i føttene? Sørg for å huke av en av datoene hvor et festlig arrangement står på agendaen.

Klassiske favoritter på menyen

Restauranten serverer vellagede retter til lunsj, og i kombinasjon med den avslappede atmosfæren får man det perfekte stedet for å koble av fra hverdagens bekymringer for en stund. På kveldstid tilbyr Meatings en mer luksuriøs buffé med fokus på det de kan aller best, nemlig kjøtt. Det finnes naturligvis også vegetarianske alternativer. Ta turen innom for en jobblunsj med kollegaer, middag med venner eller for en hvilken som helst annen anledning.

Følg med på eventkalenderen

Meatings ligger midt i Uddevalla sentrum og er tilknyttet hotellet Quality Hotel™ Carlia, og byens shopping og severdigheter ligger bare et steinkast unna. Men du er ikke nødt til å forlate Meatings for å få en spenningsfylt kveld. Syng med til sangene til de forskjellige livebandene, kle deg ut til temafester og slipp deg løs med de beste dansebevegelsene dine. Husk å følge med på nettsiden deres, så går du ikke glipp av kommende arrangementer og alt det morsomme som skjer. Velkommen!