Medlemskap
typeWarning
Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

close
Colorful food at restaurant AMA in Helsingborg.

Populære restauranter og barer i Helsingborg

Sundets pärla Helsingborg er et unikt sted med fantastiske strender, store grøntområder og ikke minst spennende matopplevelser. Byen tilbyr fantastiske lokale råvarer med havets herligheter i fokus.

En av Sveriges byer med flest restauranter

Et variert utvalg av påvirkninger fra hele verden gjør Helsingborg til en av byene i Sverige med flest restauranter. Med sjarmerende restauranter i hyggelig atmosfære rundt Mariatorget og alle havets fangster langs havnepromenaden er det noe for enhver smak. Liker du å kombinere matopplevelser med vakker natur? Her kan du oppleve alle byens restauranter og barer og samtidig nyte utsikten over Öresund eller fantastiske parker og grøntområder.

Restauranter og barer med havutsikt

Langs havnepromenaden finner du flere restauranter og barer med seter på første rad til den fantastiske havnen og havutsikten som Helsingborg tilbyr. Soling og bading på Fria bad og after beach på The Rooftop Bar i solnedgangen? Eller varme deg med en rykende kopp kaffe i Living Room etter et kaldt bad på Pålsjöbaden, for deretter å nyte god mat og cocktailer på AMA? Ja takk!

Ta en dagstur over sundet

Bare noen få minutters gange fra sentralstasjonen finner du flere av byens populære restauranter og barer som tilbyr mat og drikke til enhver anledning. Med sin unike beliggenhet og det brede utvalget av matopplevelser er Helsingborg det perfekte reisemålet for deg som elsker både sjø og mat. Byen er virkelig en fryd for både øyet og smaksløkene. I tillegg kan du krysse sundet til Helsingör på bare 20 minutter hvis du vil prøve ut noen danske matklassikere.

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse