Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Helsingborg

Ved Øresunds smaleste stred ligger den skånske byen Helsingborg, kalt ”Sundets pärla” på folkemunne. Fra høyden ser man over til Helsingør i Danmark, og byen er omkranset av parker, slott og ikke minst et vakkert havneområde med yrende båtliv.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Våre tre hotell i Helsingborg ligger i sentrum av byen. Det ene har restaurant og spa med beliggenhet på Stortorget og like ved fergen til Danmark, og det andre har bar, konferanse og takterrasse rett ved sentralstasjonen Knutpunkten. Fra våre hotell kan du vandre rundt og se på steder som Mariakirken, Rådhuset og det gamle vakttårnet Kärnan, eller du kan dra til Sofiero, gamle Helsingborg slott, med sin fantastisk hage.

Kanskje er det heller spa, shopping, golf, konserter eller teater som frister? Du finner alt i Helsingborg og omegn! For barna har byen en mengde morsomme steder å besøke, som Helsingborgs dyre- og lekepark, Tropikariet, Busfabriken, Toyworld, Idrottsoasen og friluftsmuseet Fredriksdal. Er du lysten på sjøliv er Helsingborg et perfekt sted for båtturer og fiske, prøv for eksempel Rååbåtarna og Helsingborgsbåtarna.

Det finnes også en rekke sykkelveier i området, samt mange muligheter for kano- og kajakkturer. Til fots kan ikke minst vakre Kullaleden, Skåneleden og nasjonalparken Söderåsen anbefales.

Les mindre
14 hotell i Helsingborg

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.