Medlemskap
Cosy atmosphere at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

En sosial møteplass i Helsingborg

Leter du etter et hyggelig sted med levende stemning og noe godt å drikke? Velkommen til Living Room på Clarion Hotel® Sea U! Nyt en fantastisk utsikt på kaikanten i Helsingborg havn og la deg inspirere av moderne interiørdesign og arkitektur.

En sosial møteplass

Living Room er en vibrerende møteplass som passer for enhver anledning. Slå deg ned med en rykende kopp kaffe, la deg inspirere av mennesker som går forbi, ta et møte og fortsett deretter kvelden med drinker. Om kvelden skifter Living Room drakt og blir et pulserende sted med DJ, drinker og god stemning.

Mat møter kunst, arkitektur og design

Dette er et sted hvor kunst, arkitektur og design sameksisterer med arrangementer, mingling og noe godt i glasset. Ikke bare det, her kan du også nyte utsikten over Helsingborgs havn og Öresund, noe som gjør dette stedet, om mulig, enda mer behagelig. I sommermånedene er utendørsserveringen åpen, og i de kaldere månedene kan du nyte utsikten gjennom de store vinduene som rammer inn utsikten.

Afterwork & nattklubb

Ta med vennene dine og kickstart helga på Living Room Bar. Hver torsdag og fredag er det afterwork i Living Room Bar 17:00–20:00. Deilig musikk, godt drikke og festlige snacks som skaper stemning. Hvem vet, kanskje kommer det en hemmelig gjest også? På helgekvelder forvandles Living Room til en nattklubb der DJ-en vår, Fredrik Stanley, har satt sammen en lineup med regionens beste DJ-er. Just follow the music!

Living Room

Relaxed interior at restaurant Living Room in Helsingborg.Sparkling wine at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Helsingborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  Bar

  • Mandag - Torsdag

  • Fredag - Lørdag

   17:00 - 01:00

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 42 40 52 600
 • emailContactE-post
  cl.seau@strawberry.se
 • calendarBooking
  Book nå