Medlemskap
Music event at Rooftop Bar in Helsingborg with sea view.

Rooftop Bar – cocktail og solnedgang i Helsingborg

Oh la la! Den franske rivieraen har kommet til Helsingborg for å bli. På 8. etasje finner du vår Rooftop Bar. Her får du gode drinker og pulserende stemning. Vår Rooftop Bar er blitt kåret til en av Sveriges topp 3 beste rooftop bars.

Indoor Lounge Area

Sipp drinker og slapp av til musikken i behagelige lounge-møbler i en herlig atmosfære. Fråts i gode småretter fra det åpne kjøkkenet mens du nyter en magisk utsikt. Vår Rooftop Bar ligger perfekt til med utsikt utover kaia og Helsingör, på toppen av hotellet Clarion Hotel® Sea U, som også tilbyr fantastiske hotellrom for den som er sugen på å sove over.

Outdoor Terrace

Her møtes du av havbris og en magisk utsikt over Helsingborg og havet som strekker seg hele veien til Danmark. Hva sier du til en Frozen Margarita i hånden og havbris i håret? Akkurat som Syden, bare hjemme! Baren ligger veldig sentralt i Helsingborg, bare noen minutters gange fra Helsingborgs sentralstasjon. Hjertelig velkommen!

Terrace with sea view at Rooftop Bar in Helsingborg.Mingle and drinks at Rooftop Bar, Clarion Hotel Sea UFood serving at Rooftop Bar in Helsingborg.Colorful bar at Rooftop Bar in Helsingborg. Colorful food at Rooftop Bar in Helsingborg.

Rooftop Bar

Helsingborg

Åpningstider

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 42 40 52 600
 • emailContactE-post
  cl.seau@strawberry.se
 • calendarBooking
  Book nå