Medlemskap
View of the harbor in Helsingborg.

Herlige spadager ved havet i Helsingborg

Ingenting slår en dag på spa eller en spahelg når du trenger en pause fra hverdagen. Planlegger du et besøk i Helsingborg? La kroppen slappe av i badstuen eller ta noen rolige svømmetak i bassenget. Du bestemmer selv hvordan din avslappende stund skal se ut!

Perfekt etter en dag med oppdagelser

Reiser du med barn? Planlegger du en morsom jentetur eller skal du og partneren på en romantisk helg? Et besøk på spa eller en velværeavdeling er en aktivitet som de fleste setter pris på. Og etter en dag på byen eller besøk hos noen av Helsingborgs mange severdigheter, er det vidunderlig å kunne slappe av på et hotell med velvære- eller spaavedeling. Bad i bassenget, myk opp muskler og ledd i badstuen eller unn deg en deilig helkroppsmassasje.

Takbasseng med utsikt over havet og byen

I Helsingborg kan du velge mellom flere spaopplevelser, og du velger selv hvor lenge du vil bli. Noen ganger er det nok med en dagspapakke for å få tilbake energien, mens det andre ganger krever litt mer. Da kan du for eksempel sjekke ut Clarion Hotel® Sea U og forvandle spabesøket til et hotellopphold! Der finner du en takterrasse med basseng og fantastisk utsikt over havet og byen.

Helsingborg

Spa og velvære