MedlemskapMine bookingerKundeservice
Small dishes to share at restaurant AMA in Helsingborg.

AMA – japanske og peruanske smaker i Helsingborg

Book nå

AMA tilbyr eksotiske smaker i et moderne miljø midt i sentrum av Helsingborg. Her kan du nyte havutsikt, gode drinker og en perfekt blanding av det japanske og sør-amerikanske kjøkken med nordiske råvarer.

Eksotiske smaksopplevelser

AMA serverer mat og drikke inspirert av Nikkei-kjøkkenet og det utsøkte havet har å tilby. Menyen er full av fargerike og smakfulle mellomretter av fersk fisk og skalldyr fra Raw Bar. Fristes du mer av varm mat, trenger du ikke å være bekymret – de serverer også kjøtt, fisk, fjærfe og grønnsaker sammen med spennende potetretter. Ikke gå glipp av favoritter som Ceviches & Traditio Sashimi og husk, maten gjør seg aller best i selskap av en Pisco Sour!

Restaurant med magisk havutsikt

AMA har en fantastisk beliggenhet i Helsingborg havn. Nyt mat og drikke i ettermiddagssolen på sommerens uteservering, eller slå deg ned inne ved det åpne kjøkkenet som er hjertet av restauranten. De eksotiske rettene kombineres med lokale nordiske råvarer som sammen gir en spennende opplevelse i et moderne miljø. Til maten finnes det et fantastisk utvalg av cocktails inspirert av smakene på kjøkkenet – så forvent en blanding av urter, ingefær, chili og eksotiske frukter også i drinkene.

Hvor kommer navnet AMA fra?

Navnet har sine røtter langt tilbake, for over 2000 år siden, da fridykkende kvinner håndplukket østers og perler langs den japanske kysten. Teknikken vakte oppsikt og dykkerne fikk navnet «AMA» som betyr «havkvinner» på japansk. Så hvor kommer de peruanske smakene inn i blandingen? Mange japanere emigrerte til Peru i løpet av 1900-tallet, som var starten på det anerkjente Nikkei-kjøkkenet – japanske retter tilberedt med peruanske ingredienser.

Modern interior at restaurant AMA in Helsingborg. Food at restaurant AMA in Helsingborg.Exotic cocktails at restaurant AMA in Helsingborg.Dinner guests at restaurant AMA in Helsingborg.

AMA

Helsingborg

Meny

Åpningstider

Lunsj

Mandag - Fredag: 11:30 - 14:00

Middag

Tirsdag - Lørdag: 16:00 - 23:00

Adresse

Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg