Medlemskap
Small dishes to share at restaurant AMA in Helsingborg.

AMA Restaurant – asiatiske smaker i Helsingborg

AMA Restaurant tilbyr eksotiske smaker i et moderne miljø midt i sentrum av Helsingborg. Her kan du nyte havutsikt, gode drinker og en perfekt blanding av det asiatiske og nordiske kjøkken.

Eksotiske smaksopplevelser

AMA Restaurant tar deg med på en spennende reise gjennom Asias rike smaker og tradisjoner. Menyen er full av fargerike og smakfulle mellomretter av fersk fisk og skalldyr fra Raw Bar. Fristes du mer av varm mat, trenger du ikke å være bekymret – de serverer også kjøtt, fisk, fjærfe og grønnsaker sammen med spennende potetretter. Ikke gå glipp av favoritter som Ceviches & Traditio Sashimi og husk, maten gjør seg aller best i selskap av en Pisco Sour!

Restaurant med magisk havutsikt

AMA Restaurant har en fantastisk beliggenhet i Helsingborg havn. Nyt mat og drikke i ettermiddagssolen på sommerens uteservering, eller slå deg ned inne ved det åpne kjøkkenet som er hjertet av restauranten. De eksotiske rettene kombineres med lokale nordiske råvarer som sammen gir en spennende opplevelse i et moderne miljø. Til maten finnes det et fantastisk utvalg av cocktails inspirert av smakene på kjøkkenet – så forvent en blanding av urter, ingefær, chili og eksotiske frukter også i drinkene.

Hvor kommer navnet AMA fra?

Navnet har sine røtter langt tilbake, for over 2000 år siden, da fridykkende kvinner håndplukket østers og perler langs den japanske kysten. Teknikken vakte oppsikt og dykkerne fikk navnet «AMA» som betyr «havkvinner» på japansk. Når det er sagt, hyller AMA Restaurant den rike variasjonen fra det pan-asiatiske kjøkken og er basert på matkonseptet "Asian Fusion med Nordisk Touch". Her det bare å sette seg ned og nyte!

Modern interior at restaurant AMA in Helsingborg. Food at restaurant AMA in Helsingborg.Exotic cocktails at restaurant AMA in Helsingborg.Dinner guests at restaurant AMA in Helsingborg.

AMA

Helsingborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 42 40 52 600
 • emailContactE-post
  helsingborg@amarestaurant.se
 • calendarBooking
  Book nå
 • 3 fast facts about AMA


  • Exotic flavour sensations with excellent food & drink

  • Clean flavours from Japan and spice from Peru cleverly fused with Nordics ingredients

  • Sea views from the quayside in central Helsingborg