Medlemskap
View and seating area at the Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.

Rooftop Bar med panoramautsikt over Gøteborg

Velkommen til Rooftop Bar på toppen av Clarion Hotel® The Pier på Lindholmen. 11 etasjer opp serveres sommerlige drinker foran en slående utsikt. Takbaren holder åpent gjennom sommerens varme måneder.

Magisk utsikt over Gøteborgs bybilde

Baren er omgitt av glassvegger som kan åpnes og lukkes avhengig av vær og vind, som gjør at du aldri går glipp av panoramautsikten som strekker seg hele veien fra Hisingsbron til Älvsborgsbron. Rooftop Bar satser på gode drinker og tilbyr en sommerlig og skiftende drinkmeny. Sett deg ned på første rad til Gøteborgs bybilde og nyt smaker som jordbær, litchi og yuzu. Baren på taket har også varmelamper og tepper for kjøligere kvelder.

Lettere snacks eller kinesisk matopplevelse i verdensklasse?

Rooftop Bar serverer småretter og snacks - perfekt tilbehør til din gode drink. Er du fysen på noe mer, anbefaler vi et besøk på Restaurang Fei, som ligger i etasjen under. Der tilbereder et håndplukket og prisvinnende kokketeam fra Kina sharing-retter fra tre av Kinas åtte kjøkken. Hva sier du til en drink på Rooftop Bar først, etterfulgt av en autentisk kinesisk matopplevelse på Fei?

Bar and view at Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.Drinks at Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.View from Rooftop Bar at Clarion Hotel The Pier in Gothenburg.

Rooftop Bar

Gøteborg

Åpningstider:


  • Tirsdag - torsdag: 15:00 - 23:00

  • Fredag - lørdag: 15:00 - 00:00

  • Søndag - mandag: 15:00 - 22:00


Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere beroende på vær og vind.