strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Tomater som stekes i en panne på en restaurant hos Quality Hotel.

Restaurant Bodensia – god mat i hjertet av Boden

Et sted for å spise godt, være med venner og å ha det fint! På Restaurant Bodensia kan du overraske smaksløkene dine på ekte Boden-vis, enten det er frokost, lunsj eller middag du er ute etter.

Frokost, lunsj og middag

I hjertet av Boden, på inngangsplan på hotellet Quality Hotel™ Bodensia, finner du Restaurant Bodensia. Restauranten tilbyr alt fra frokost, til sene middager sammen med venner. I ekte nordbotnisk ånd kan du nyte «pitepalt» med klassisk tilbehør til lunsj, eller hvorfor ikke dagens rett i husmannskostens tegn? Du velger! Ved middagstider blir du møtt av en à la carte-meny bestående av retter som er laget på lokale råvarer av høy kvalitet, som alle sørger for å holde smaksløkene dine på tå hev.

Arrangement på Restaurant Bodensia

Leter du etter et sted for en ordentlig feiring sammen med nære og kjære? Restaurant Bodensia kan leies til private tilstelninger, og Bodensia hjelper deg gjerne med planleggingen. Restauranten har stor erfaring når det kommer til arrangementer, og sørger for å skreddersy feiringen etter dine ønsker. På restaurantens egen nettside finner du ferdiglagde menyer for en feiring du sent vil glemme. Velkommen til Restaurant Bodensia!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Kungsgatan 47, 961 35 Boden
  • contactPhoneTelefon
    +46 921 177 10
  • emailContactE-post
    q.bodensia@strawberry.se