Medlemskap
Fire personer som ler rundt et bord på en restaurant på Quality Hotel.

Restauranter og barer i naturskjønne Boden

Velkommen til et matparadis av svenske klassikere! I Boden kan du forvente deg en herlig blanding av barer og restauranter med menyer som gjenspeiler Sveriges tradisjonelle favoritter – ofte med en moderne vri.

Det tradisjonelle møter det moderne

I Boden ønskes du velkommen av bar- og restaurantopplevelser som reflekterer landets tradisjonelle matkultur. Flere av Sveriges klassiske favoritter har sin opprinnelse i nord, noe som gjenspeiles i flere av restaurantenes menyer i Boden, hvor mange av dem har fått en moderne tøtsj. Besøker du byen, må du naturligvis prøve palt. Bor du i tillegg på Quality Hotel™ Bodensia, har du ingen unnskyldning. På hotellets restaurant Bodensia finner du nemlig den klassiske retten fra Norrland og mye mer.

Eventyr og stillhet, og mat i mellomtiden

Boden er en ypperlig destinasjon for alt fra den eventyrlystne, til alle som foretrekker ro. Her finner du aktiviteter for både kropp og sjel, uansett om du foretrekker fart og spenning eller helst nyter egentid i naturskjønne omgivelser. I mellomtiden, når du har behov for å samle ny energi, byr byen på fantastiske barer og restauranter for alle tenkelige anledninger. Glem hverdagens bekymringer og ta deg tid til god mat og godt drikke i godt selskap med nære og kjære. Velkommen til Boden.

Boden

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage