strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Colorful food at restaurant in Gothenburg.

Restaurant Quality Hotel Grand – mat for alle i Steinkjer

Sentralt i Steinkjer finner du Restaurant Quality Hotel Grand som byr på både lunsj, middag, catering og alt som trengs til festmiddager og ulike arrangementer. Med beliggenhet på et konferansevennlig hotell, er dette også det perfekte stedet å ta med jobbgjengen.

Meny som fornyes ofte

Ønsker du å spise et sted som er uformelt, men likevel har stil? Da er denne restauranten det perfekte stedet å dra. Restauranten har en lys og avslappende atmosfære med store vinduer, som gir en flott ramme rundt måltidet. Her fornyes menyen ofte, noe som gir restauranten en unik mulighet til å utnytte de beste råvarene som sesongene kan by på. En kveld her er en flott avslutning på en lengre konferansedag, en bedre feriemiddag for familien, eller for alle som vil unne seg noe ekstra.

Lunsj og trivelig lobbybar

De fleste ukedager serverer restauranten, på bestilling, en to-retters lunsj eller buffet. Lunsj er inkludert i dagpakker og helpensjon for alle konferansegjester på hotellet som huser restauranten, og kan også forhåndsbestilles separat. Avslutt gjerne kvelden i hotellets trivelige lobbybar som byr på et bredt utvalg av lokalt øl fra områdets beste bryggerier – her kommer de gjerne med anbefalinger, så ikke nøl med å spørre.

Catering, festmiddag og arrangementer

Restauranten kan brukes til ulike type arrangementer og er gjerne behjelpelige med arrangering av både bryllup, konfirmasjon og ulike type festmiddager. Finner du ikke det du ønsker i festmenyen, kan restauranten skreddersyr noe etter dine ønsker, enten du ønsker en viltbuffet, kreolsk aften eller noe helt annet. I tillegg tilbyr de catering til alle anledninger, det være seg bursdager, barnedåp, bryllup, minnestund…you name it! Kokketeamet ønsker å imponere, så her oser det kvalitet i alle ledd.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kongensgate 37, 7713 Steinkjer
 • contactPhoneTelefon
  +47 74 16 47 00
 • emailContactE-post
  viaq.steinkjer@strawberry.no.
 • calendarBooking
  Book nå