Medlemskap
Biff og grønnsaker på en tallerken på Restaurant Østfoldstuene

The Social Bar & Bistro – velsmakende mat i Sarpsborg

The Social Bar & Bistro er et perfekt sted å nyte et godt måltid, enten du har vært i Superland og Badeland med barna på Quality Hotel™ Sarpsborg i samme bygg, om du har vært på Inspiria science center i bygget ved siden av, eller om du bare befinner deg i Sarpsborg og er sulten.

Badeland, lekeland og restaurant i ett

Sarpsborg – den koselige Østfoldbyen med herlige opplevelser for både voksne og barn. Men hvor skal man spise når barna er slitne og voksne trenger energi – og helst et annet sted enn gatekjøkkenet på hjørnet? The Social Bar & Bistro er svaret! Beliggende på Quality Hotel™ Sarpsborg, bare en 50 minutters kjøretur fra Oslo, kan du få alt i ett om du vil; hotellovernatting, superkult badeland, supert lekeland på Superland og en super restaurantopplevelse!

Alt fra tre-retters til festmeny

The Social Bar & Bistro er opptatt av at maten er godt planlagt og godt tilberedt, slik at den er både sunn og velsmakende – for både små og store ganer. Det er ferske og sunne råvarer i all maten, og de ansatte på kjøkkenet legger stor flid i tilberedningen av måltidene. Det skal merkes at kokkene legger stolthet i faget sitt. Her serveres både husmannskost og tre-retters, samt en festmeny for de som skulle føle for å feire litt ekstra en kveld.

Konferansemat, barnemeny og barnebuffé

Er du og følget ditt på konferanse eller kurs på et av de mange konferanserommene på hotellet, kan dere få servert dagens 3-retters med mulighet for oppgradering. Restauranten har også en god à la carte-meny for de som skulle ønske det. Selvfølgelig finner du også en egen barnemeny, og i de fleste helger og i alle skoleferier har de i tillegg en helt egen barnebuffet til middag. Og kanskje stikker Lollo og Bernie innom? Avslutt gjerne middagen med noe godt i glasset i baren.

Innredningen på Restaurant ØstfoldstueneDiverse mat på Restaurant ØstfoldstueneShuffleboard på Quality Hotel SarpsborgInnredningen på Quality Hotel Sarpsborg

Åpningstider

  Middag

  • Mandag - Fredag

   18:00 - 22:00

  • Lørdag - Søndag

  • 29. jun - 11. aug

   Stengt

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Björnstadsveien 12, 1712 Grålum, Sarpsborg
 • contactPhoneTelefon
  +47 69 10 15 00
 • emailContactE-post
  sarpsborg@socialbarbistro.no
 • calendarBooking
  Book nå
 • Sommer 2024

  Fra perioden 29.6.24 til 11.8.24 er The Social Bar & Bistro stengt for sommeren. I denne perioden er det buffet i restauranten.