Medlemskap
Exciting cocktails at bar Wintergarden in Helsinki.

Wintergarden – spennende cocktails i Helsinki

Wintergarden er en bar med det lille ekstra i den finske hovedstaden Helsinki. Se fram til fargesprakende cocktails i et imøtekommende og sosialt miljø som passer til både afterwork med venner og større feiringer.

Som en ekstra stue

Wintergarden er inspirert av de klassiske vinterhagene fra 1800-tallet. Her skaper de frodige fargene og vakre glasstak en unik atmosfære som vekker alle sansene dine til live. Cocktailmenyen i baren består av overraskende drinker i fargeglade nyanser og med uventede smakskombinasjoner. Atmosfæren er varm og intim og skaper en hjemmekoselig følelse – ditt andre hjem, rett og slett.

Book et rom til private events

Leter du etter et sted å samle vennene dine eller familien til en mindre sammenkomst? Eller kanskje du vil samle kollegaene dine før et kurs? Da har du kommet til det rette stedet. Her kan du nemlig leie lokaler til forskjellige private arrangementer. Alle lokalene er designet individuelt og tilpasset alle mulige sammenkomster – både store og små. Velkommen til Wintergarden i Helsinki!

Fun cocktails at bar Wintergarden in Helsinki.Barchefen på Wintergarden i Helsingfors.Colorful dessert at the restaurant of Hotel St. George in Helsinki.

Wintergarden

Helsinki

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • contactPhoneTelefon
    +358 9 5619 2702
  • emailContactE-post
    events@stgeorgehelsinki.com
  • calendarBooking
    Book nå