Medlemskap
Asian food at restaurant Boon Nam in Helsinki.

Boon Nam – med thailandske smaker i Helsinki

Nyt spennende smaker fra det thailandske kjøkkenet på Boon Nam sentralt i Helsinki. Her kan du forvente deg en kulinarisk reise med unike smakskombinasjoner og fargeglade cocktails.

Det beste fra det thailandske kjøkkenet

Boon Nam verner om de tradisjonelle metodene i det thailandske kjøkkenet. Restauranten tilbyr smaksrike småretter, krydrede salater, kremede curryretter inspirert av det sentrale Thailand og ferske skalldyrretter med påvirkninger fra det sørlige Thailand. Boon Nam tar deg med på en reise med elementer fra forskjellige deler av Thailand, og alt er laget fra bunnen av. Hvis det er vanskelig å velge når det er så mye godt, prøv smaksmenyen for en komplett opplevelse av det beste fra Thailand.

En spennende smakspalett

Restaurantmenyen er preget av balanse mellom syrlig, hett, salt og søtt. En smakspalett som reflekterer de fire hovedelementene i det thailandske kjøkkenet. Ikke nok med det: De fantastiske smakene trer også fram i restaurantens drinkmeny. Her kan du velge fra et bredt utvalg av nytenkende drinker laget på thailandsk vis, med ingefær, kokos, jackfruit og basilikum. Velkommen til et stykke Thailand midt i Helsinki.

Chairs at the restaurant Boon Nam in Helsinki.Colorful thai food at Boon Nam in Helsinki.

Boon Nam

Helsinki

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Lönnrotinkatu 4, 00100 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-20-1555919
 • emailContactE-post
  info@boonnam.fi
 • calendarBooking
  Book nå