Medlemskap
A hand filled with wild strawberries.

WeCare

La oss gjøre verden til et bedre sted

WeCare

Strawberry har en visjon om å gjøre verden til et bedre sted med filosofien om å aldri slå oss til ro og alltid kjempe for positiv forandring. Det går hånd i hånd med det vi verdsetter mest: mennesker og planeten vår.

People hugging each other in the sunset.

WeCare

Med et varmt bankende hjerte

Å bli klimanøytrale innen vår egen virksomhet innen 2030 er et ambisiøst mål. For å oppnå det kreves det flere bærekraftige løsninger for matproduksjon og bygninger. Samtidig fortsetter vi arbeidet med å skape et inkluderende selskap som bygges på mangfold. Arbeidet vårt utgjøres med et varmt bankende hjerte, og med ønsket om å stolt kunne fortelle framtidige generasjoner at vi har gjort vårt aller beste.

Det er to ting vi verdsetter mer enn noe annet – mennesker og planeten vår

Mennesker

Likestilling og inkludering

Ambisjonen vår er å være markedsledende innen mangfold og inkludering. Vi setter pris på ulikheter og skaper miljøer som får mennesker til å føle seg velkommen, respekterte og verdifulle. Vi vet at mennesker fra ulike kulturer og bakgrunner gjør oss smartere og mer effektive og kreative.

View of Bergen city during sunset.

Planeten

Bærekraft

I Strawberry jobber vi alle mot samme mål – å etterlate oss en mer bærekraftig jord for framtidige generasjoner. Bærekraftsarbeidet vårt handler i bunn og grunn om å gjøre forskjell gjennom handling, alt fra å redusere karbonavtrykket vårt til å fremme etiske og ansvarsfulle virksomheter. Vi vet at hvert lille steg teller, men vi satser også på å ta de store sprangene som trengs. Vi ser stadig etter nye innovative løsninger for å redusere vår påvirkning på miljøet.

Planeten

Klimanøytrale innen 2030

Vi er fast bestemte på å bane vei i bransjen. Det skal vi gjøre ved å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet, og halvere utslippene i verdikjeden vår innen 2030. Dette er et av de mest ambisiøse målene i bransjen. I dag vi ikke alle løsninger på plass, men vi er klare for å ta utfordringen og er overbeviste om at det finnes mye å utvikle og utforske for å ta oss dit vi må være i år 2030. Målet er satt!

Sam Radstakken Nissen, Hotel Manager at Comfort Hotel Solna, standing at the hotels roof on the solar panels.

Planeten

Bygninger

En mer bærekraftig fremtid og klimanøytral drift krever at vi fokuserer på bygningene våre. Med gjennomtenkte løsninger for design, konstruksjon og eiendomsforvaltning kan vi minimere miljøbelastningen. For å redusere karbondioksidutslipp og nå klimamålene våre, prioriterer vi energieffektive og smarte metoder.

Colourful food on a table at restaurang TAK in Stockholm.

Planeten

Mat & drikke

Mat spiller en nøkkelrolle i å forbedre menneskers helse, og det samme gjelder helsen til planeten vår. Med mål om å gjøre en positiv forskjell, investerer vi helhjertet i helse, klima og miljø. Dette gjør vi ved å servere ansvarlig produsert mat og drikke.

Dominic Gorham greeting a guest in the lobby at Sommerro, a hotel in Oslo.

Planeten

Samfunnsansvar

Vi er forpliktet til å utforske alle mulige måter å redusere klimaavtrykket fra vår egen virksomhet og fra verdikjeden vår. I nært samarbeid med våre partnere og leverandører, jobber vi med å finne innovative løsninger og initiativ, slik at vi også i fremtiden kan tilby våre gjester en best mulig opplevelse – samtidig som vi reduserer utslipp og miljøbelastning.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Jobb

Bli en del av Strawberry

Vi er en samling av unike individer som drives av energi, mot og begeistring. Sammen skaper vi fantastiske opplevelser, hver eneste dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer opplever mer

Bare gode grunner til å bli medlem

Rabatt på hotellrom. Førsteprioritet på tilbud og nyheter. Bonuspoeng som du kan booke hotellrom for. Gratis kaffe – når du vil. Gjør som 2,6 millioner andre; bli medlem.