Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Uppsala Sverige

16 hotell i nærheten

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møter i Uppsala

Skal du booke et møte eller en hel konferanse i Uppsala? Clarion Hotel® Gillet er den perfekte møteplassen, midt i byen. Med sju minutters gange til Uppsala Resecentrum er det kort avstand til både Stockholm og Arlanda flyplass.

Ved Dragarbrunnstorg, nær både Fyrisån og Uppsala Domkyrka, finner du den perfekte møteplassen i sentrale Uppsala. Clarion Hotel Gillet har mange konferanse- og møtelokaler i forskjellige størrelser som passer mindre eller større møter, kurs, seminarer, fester og treff. Du kan få hjelp med alt som gjelder mat og drikke til møtet eller eventet, uansett om det handler om en enklere kaffepause eller en skikkelig festkveld med treretters middag.

På hotellet finner du populære Selma City Spa og en populær Kitchen & Table-restaurant med bar. Her kan du avslutte dagen med en after work og mingle med Uppsala-beboerne.

Med den sentrale beliggenheten finnes alle muligheter til å arrangere teambuilding- og gruppeaktiviteter også utenfor hotellets vegger. Hvorfor ikke padle i Ekoln eller Fyrisån, eller sykle på mountainbike i skogen?

Får du litt egentid mellom møtene, så pass på å ta en spasertur gjennom brosteinsgatene med de små, koselige butikkene ved Fyrisån, og hvis du vil nyte god mat har byen hele åtte restauranter oppført i White Guide. I Uppsala finner du dessuten både shopping, museer, gallerier og kulturarenaer som kulturhuset Uppsala Konsert & Kongress.

Uppsala, som er Sveriges fjerde største by og en stor universitetsby, er også hjemby for en rekke offentlige myndigheter, som Läkes- och Livsmedelsverket, og en mengde private foretak, blant andre Kungsörnen, Starbreeze og flere legemiddelbedrifter.

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.