Medlemskap
Street food at The Terrace in Malmö.

Populære restauranter og barer i Malmö

Malmö er en by med internasjonalt preg, noe som gjenspeiles i byens utvalg av restauranter og barer. Her kan du nyte alt fra en falafel på Möllan til en meny med smaksprøver og hvite duker.

Malmös brede matutvalg

Det er virkelig noe spesielt med falafelen her nede i Skånes største by. Det er ulike meninger om hvilken som er byens absolutt beste, og det er ikke en diskusjon vi ønsker å komme inn på. Men det er ikke bare falafelen som skal få oppmerksomhet. La oss ikke glemme alle de andre kulinariske opplevelsene som Malmö har å tilby! Her finner du smaker fra hele verden og i alle forskjellige prisklasser.

Lilla Torg og Malmö Markedshall

Berømte Lilla Torg er et sted med mange restauranter. Her er uteserveringene alltid fylt med mennesker og god atmosfære i de varmeste månedene av året – altså en nødvendighet å besøke! Malmö har også en populær markedshall nær sentralstasjonen, og på Clarion Hotel® Malmö Live kan du spise fisk og skalldyr av førsteklasses kvalitet, men også pizza, gelato og mange forskjellige delikatesser – alt i et veldig koselig miljø.

Takbar og restaurant med milelang utsikt

En drink eller to i stor høyde er hyggelig for både deg og instagramfeeden din. I Malmö finner du flere fine takterrasser, og to av dem ligger rett ved siden av sentralstasjonen – The Terrace og Sky Bar Malmö Live. Byen har mye å tilby i matveien, men vil du ha smørbrød og snaps, anbefaler vi at du tar toget over Øresundsbroen til København. På bare 30 minutter er du i en ny by, i et nytt land og med en helt annen restaurantkultur.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage