Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Jönköping Sverige

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Jönköping

Leter du etter møtelokaler i Jönköping? Våre konferansehoteller tilbyr sentrumsnære lokaler for mange ulike behov 5-10 minutters spasertur fra Jönköpings Resecentrum. Her finner du hyppige bussforbindelser til Malmö, Stockholm, Göteborg og omlandet.

For deg som ønsker en mindre konferanse eller styremøte, passer møterommene med komplett konferanseservice på Clarion Collection® Hotel Victoria utmerket. Her konfererer du i et vakkert, historisk miljø på Väster, midt i Jönköping. Etter møtet kan du slappe av i hotellets relaxhjørne. For litt større møter, workshoper, konferanser, kick-off, arrangementer og fester anbefaler vi Comfort Hotel® Jönköping, som ligger i Klostergatan. Det er et moderne cityhotell med konferanseavdeling og den populære mat- og vinbaren Comfort You. Vi hjelper selvsagt til med å imøtekomme dine behov og ønsker, uansett om det handler om en enklere kaffepause eller en skikkelig festkveld med treretters middag.

Jönköping er hjemby for mange bedrifter, blant annet Husqvarna AB, som har sitt hovedkontor her. I gangavstand fra våre konferanselokaler finner du Jönköping University med en mengde programmer/studieretninger og kurs, og byen arrangerer årlig verdens største LAN-party, kalt Dreamhack.

Jönköping ligger vakkert til langs Vätterns sørlige bredd. Fra våre sentrale konferansehoteller har du byens folkeliv, shopping, restauranter og fornøyelsestilbud rett rundt hjørnet. Severdigheter som Tändsticksmuseet, John Bauers Museum og Jönköpings Stadspark med friluftsmuseum ligger i spaseravstand. Hva med å ta en utflukt til Gränna og Visingsö nord for byen? Her bys det på vakker utsikt, slott, brostein, ekte polkagriser, trehusidyll og borgruiner. Noe som er sikkert er at uansett hvor du setter ned foten i Jönköping, så står du midt i historiebøkene.

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.