strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Colorful food plates lined up for serving at restaurant.

Unn deg mat og drikke på Jönköpings beste kroer

Jönköping ligger ved Vätterns søndre strand og er det niende største tettstedet i Sverige. Byen er også hjemstedet til mange spennende restauranter og barer! Hvis du bor i, eller har bestilt en tur til Jönköping, har du med andre ord mye å se frem til når det gjelder mat og drikke.

Gullkorn ved piren og Tändsticksområdet

Du bør definitivt ta en tur til både piren ved havnen og Tändsticksområdet i Jönköping. Ved piren finner du herlige uteserveringer, mens Tändsticksområdet byr på mer nisjepregete spisesteder og unike omgivelser. De mest populære stedene å besøke ved piren har rike menyer for enhver smak. I Tändsticksområdet er NOR en ledende aktør med sine klassiske retter og gode drinker, som serveres i koselige og avslappende omgivelser.

Noe for alle lommebøker og smaksløker

Den gastronomiske interessen i Sveriges niende største tettsted har eksplodert på veldig kort tid, og det dukker stadig opp nye steder å utforske. Fra pizza, pasta, kebab, sushi og burgere til luksuriøse gourmetrestauranter med trerettersmeny – i Jönköping finnes det definitivt noe for alle lommebøker og smaksløker. Bestill en tur til Jönköping og gjør deg klar for en uforglemmelig matreise!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage