Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Skövde

Velkommen til Västgötaslätten og fantastiske Skövde. Byen ligger sentralt mellom Sveriges største innsjøer Vänern og Vättern og byr på en levende bykjerne, storslått natur og eksklusiv hotellovernatting.

Innholdsrik og sentral overnatting nær shopping og underholdning

Skövde er en by som tilbyr både storslåtte naturopplevelser og en pulserende bykjerne med kultur, shopping og kvalitetshotell. På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en kulturrik bygning er delvis innredet i en villa fra forrige århundre. Her bor du midt i sentrale Skövde som også ligger i nærheten av buss- og togstasjonen. Byens shoppingtilbud består blant annet av kjøpesenteret Commerce, som ligger ikke så langt unna hotellet. Quality Hotel Prisma er et moderne konferanse og familiehotell som ligger sentralt ved Boulognerparken. Restauranter, kultur og Skövde Travel Center ligger i gangavstand. Fra sentrum av byen er det omtrent 14 mil til Göteborg-Landvetter lufthavn og 8 mil til Jönköping lufthavn.

Avslapning og trening

Om du vil slappe av eller trene, finnes det mange muligheter til det i Skövde. På Quality Hotel Prisma kan du slappe av i badstuen eller gå tur på  de fine turstiene som ligger i nærheten. Nært våre hotell finner du Arena Skövde som har alt fra bowlinghaller til Sveriges beste eventyrby. I Skövde har de også en yrende golfkultur – Skövde Golfklubb og Billingens Golfklubb er to nærliggende golfbaner hvor de kan tilby golfpakker. 

Puls eller avslapning – Skövde har begge deler!

I den moderne spillbyen Skövde finnes det mye å se og gjøre. Nordens største og bevarte skatt, Timboholmsskatten, ble funnet rett utenfor byen i 1904. I dag finnes en kopi av skatten, som man kan se på Skövde stadsmuseum. Ved Hertig Johans Torg i sentrale Skövde kan du se det gamle rådhuset, Sankta Helena kirke og Livets brunn. Her er det også flere gode restauranter og barer. I Skövde finnes også fjellet Billingen med Vallebygden som byr på storslåtte naturopplevelser hele året. Sørg for å ta turen til Hornborgarsjøen, en av Europas viktigste fugleinnsjøer som ligger ca. 40 minutter unna med bil. Skara Sommarland, Skandinavias største badepark, er også populært blant barnefamilier. Byen har også et stort tilbud av konserter, teateroppsettelser, opera og idrettsarrangement. Uansett smak, alder og budsjett finnes det noe å gjøre Skövde for deg.

Konferanse- og møtelokaler i Skövde

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Skövde? Du finner våre tilbud her.

Nærliggende destinasjoner

Jönköping
Trollhättan
Vänersborg

 

 

Les mindre
6 hotell i Skövde

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.