Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand din fullkomne hotellopplevelse i hjertet av Gjøvik. Hotellet har takrestaurant, steakhouse, kino og kultursenter i samme bygg, og et flott og innholdsrikt spa. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Strand

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Strand er et fullservice konferansehotell som ligger i hjertet av Gjøvik med Gjøvik Kultursenter som nærmeste nabo. Hotellet kan tilby moderne fasiliteter tilpasset både privatpersoner og bedriftskunder.

Møte- og konferanselokaler på Quality Hotel Strand

Hotellet har en stor konferanseavdeling med mange muligheter, og kapasitet på inntil 500 personer. Vi har lang erfaring med kurs og konferanser og er behjelpelige med planlegging og smidig gjennomføring av ditt arrangement. Vår imøtekommende stab er tilgjengelig før- under og etter arrangementet, slik at du kan fokusere på ditt arbeid. Lokalene våre er også optimale til andre slags arrangementer som bryllup, konfirmasjon o.l. Les mer om møter og konferanser hos oss.

Otium Spa

Vårt flotte spa kan by på delikate behandlingsrom, treningsrom, boblebad, badstuer, kaldkulp og svømmebasseng. Vår profesjonelle stab tilrettelegger for en avslappende behandling tilpasset dine behov. I vår spashop kan vi tilby det nyeste innenfor hudpleie og velværeprodukter, samt nyte herlige forfriskninger. Les mer om Otium Spa her.

Mat og drikke

Quality Hotel Strands to restauranter har noe for alle smaker. Hotells - a là carte restaurant tilbyr klassiske bestselgere med sesongens spesialiteter. I sommerhalvåret åpner hotellet Pi Taket, en takrestaurant i 6. etasje med nydelig utsikt utover Mjøsa og Gjøvik Gård. Her serveres sommerretter og herlige middagsretter fra grillen. Baren kan by på et godt utvalg av forfriskende drikke.

Hva skjer i Gjøvik?

Vil du vite mer om hva du kan finne på under ditt besøk, se Visit Innlandet sine tips

Kontakt

  • Elvegata 2-4 2815 Gjøvik , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Busstasjon Skysstasjonen er 300 meter unna

Fra Gardermoen Flyplass

Flybussen går fra Gardermoen annenhver time til Skysstasjonen

Drosje

Vi anbefaler GJØVIK TAXI Tlf: +47 04711

Om Quality Hotel Strand, Gjøvik

Antall hotellrom

151 stk – 345 senger

Antall konferanselokaler

9 stk – plass til ca 450 deltagere

Avstand flyplass

Gardermoen flyplass – 105 km

 Avstand lokaltrafikk

Skysstasjonen er 300 meter unna og derfra så går det tog til Oslo og mange bussalternativer til mange steder i landet

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.