Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Se alle hotell i Gjøvik, Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand din fullkomne hotellopplevelse i hjertet av Gjøvik. Hotellet har takrestaurant, steakhouse, kino og kultursenter i samme bygg, og et flott og innholdsrikt spa. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Strand

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
514 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Forbedringspotensiale

28. april 2024, , gina maria B

Hotellet har sentral beliggenhet og det er mange fasiliteter å benytte seg av. Fine fellesareal. Rommene derimot er en annen historie.. Har vært her 3 ganger i løpet av det siste året og bodd på stan…

Hotellet har sentral beliggenhet og det er mange fasiliteter å benytte seg av. Fine fellesareal. Rommene derimot er en annen historie.. Har vært her 3 ganger i løpet av det siste året og bodd på standard dobbeltrom alle gangene. Rommene blir dårligere for hvert besøk. Ved siste besøk fikk jeg rom 422. 2/3- deler av belysningen på badet virket ikke. Hårføneren virket i 10 sek før den tok kveld. Det er SVÆRT lytt mellom rommene/gjennom ventilasjonen, og jeg tilbringte kvelden med å lytte til en bergenser som snakket i telefonen og så på bilprogram på tv'n (brom brom!). Savner også et lite kjøleskap og vannkoker med kaffe/te på rommet.

Svar fra eier

1. mai 2024

Hei Gina :) Tusen takk for din tilbakemelding. :) Vi jobber kontinuerlig med å forbedre opplevelsen for våre gjester, og din tilbakemelding er av stor verdi for oss! Her ser jeg at vi har en del og ta tak i.. Vi skal pusse opp en del rom etterhvert så da skal all lys byttes ut, også hårfønere. ;) Vi håper allikevel du ønsker å gi oss en sjanse til, så gi oss gjerne et hint neste gang du kommer til oss slik at vi kan rette opp i dette inntrykket! Si gjerne ifra til resepsjonen om kjøleskap og vannkoker neste gang, så fikser vi det. :) Ha en fin dag videre, og velkommen tilbake :)

Les mere
2

Langt under pari dessverre

20. januar 2024, Nærbø, Norge, torispori

Dette var dessverre en dårlig opplevelse for meg. Kjøpte først rom på en samarbeidsavtale med en lokal bedrift, og viste seg det var dyrere enn å ha booket via hotels.com… de måtte plutselig endre hel…

Dette var dessverre en dårlig opplevelse for meg. Kjøpte først rom på en samarbeidsavtale med en lokal bedrift, og viste seg det var dyrere enn å ha booket via hotels.com… de måtte plutselig endre hele bookingen da de hadde markert 2 netter i stedet for en. I tillegg må dette være Norges dårligste lydisolerte hotell. Naborommet kom hjem 0130 fra fest og var høylytte på gangen. Men etterpå satt de å snakket til kl 0430 på eget rom med normalt stemmeleie, og man kunne høre nesten alt dem sa… UMULIG å få sove…
Les mere
4

Fikt hotell å gjennomføre møter på midt i Gjøvik

23. september 2023, Trondheim, Norge, 799espenh

Flott beliggende rett ved elven i byen (rett ved E6 og togstasjon). Bilparkering rett ved hotellet som var flott. Hyggelige ansatte hjelp til og jeg fikk et flott stort rom i med utsikt over elven- v…

Flott beliggende rett ved elven i byen (rett ved E6 og togstasjon). Bilparkering rett ved hotellet som var flott. Hyggelige ansatte hjelp til og jeg fikk et flott stort rom i med utsikt over elven- veldig koselig . Hotellet har et godt treningsrom

Svar fra eier

17. oktober 2023

Hei Espen Tusen takk for din rating og tilbakemelding! :) Dette setter vi stor pris på. Så flott at du har kost deg hos oss. Hjertelig velkommen tilbake skal du være. :) Ha en fortsatt fin dag.

Les mere
5

Fantastiske ansatte

18. september 2023, Tynset, Norge, heidif422

Hotellet får full score på grunn av fantastiske ansatte, fra vi ble mottatt i resepsjonen av en utrolig hyggelig resepsjonist til smilende frokostverter. Alle vi traff hadde øyekontakt, smilte og noen…

Hotellet får full score på grunn av fantastiske ansatte, fra vi ble mottatt i resepsjonen av en utrolig hyggelig resepsjonist til smilende frokostverter. Alle vi traff hadde øyekontakt, smilte og noen hyggelige ord på lager. Enten har hotellet en god opplæring ellers så har de truffet med personlig egnethet😊. Spesielt takk til respsjonisten som klarte å "hoste opp" nål og tråd når buksen revnet🤗. Rommet var veldig bra (superior) og frokosten var fantastisk. Takk for et flott opphold, vi kommer tilbake.

Svar fra eier

22. september 2023

Så herlig - tusen takk for flott tilbakemelding:) Det er så stas at de nydelige ansatte på hotellet blir sett, og at den gode jobben de gjør blir verdsatt. Dette varmer det engasjert teamet her på Strand. ha en super dag, og hjertelig velkommen tilbake:)

Les mere
3

Blide og flinke folk i frokostsalen, men skuffende ellers

16. september 2023, Oslo, Norge, torilo798

Det positive først: Fantastisk blide og imøtekommende folk både i frokostsal og bar. Det redder karakternivået sammen med generelt god og variert frokostbuffet. Litt få brødvalg er det eneste å plukke…

Det positive først: Fantastisk blide og imøtekommende folk både i frokostsal og bar. Det redder karakternivået sammen med generelt god og variert frokostbuffet. Litt få brødvalg er det eneste å plukke på der. Innsjekk var et mikromareritt: Bestillingen vår var rotet bort og/eller forbyttet. Ingen beklagelse å få. Ingen informasjon ble gitt under innsjekk heller; måtte selv spørre om frokosttider, osv. Tok lang tid å rydde opp i bestilling. Rommet vi til slutt fikk, var greit, men litt shabby; dårlig med (les: ingen) knagger på badet, knust speil i garderoben. Det verste var likevel at ingen kom og redde opp , skiftet håndklær eller etterfylte kaffekapsler, el.l. Svært skuffende for et såkalt "de luxe" rom.

Svar fra eier

13. november 2023

Hyggelig å høre at de ansatte tok deg godt i mot under oppholdet :-) Vi beklager at du ikke fikk tilstrekkelig informasjon under innsjekken. Her skulle de ha blant annet spurt om dere ønsker rengjøring på rommet under oppholdet. Håper du ellers hadde et hyggelig opphold.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.