Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Se alle hotell i Gjøvik, Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand din fullkomne hotellopplevelse i hjertet av Gjøvik. Hotellet har takrestaurant, steakhouse, kino og kultursenter i samme bygg, og et flott og innholdsrikt spa. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Strand

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
511 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Fikt hotell å gjennomføre møter på midt i Gjøvik

23. september 2023, Trondheim, Norge, 799espenh

Flott beliggende rett ved elven i byen (rett ved E6 og togstasjon). Bilparkering rett ved hotellet som var flott. Hyggelige ansatte hjelp til og jeg fikk et flott stort rom i med utsikt over elven- v…

Flott beliggende rett ved elven i byen (rett ved E6 og togstasjon). Bilparkering rett ved hotellet som var flott. Hyggelige ansatte hjelp til og jeg fikk et flott stort rom i med utsikt over elven- veldig koselig . Hotellet har et godt treningsrom

Svar fra eier

17. oktober 2023

Hei Espen Tusen takk for din rating og tilbakemelding! :) Dette setter vi stor pris på. Så flott at du har kost deg hos oss. Hjertelig velkommen tilbake skal du være. :) Ha en fortsatt fin dag.

Les mere
5

Fantastiske ansatte

18. september 2023, Tynset, Norge, heidif422

Hotellet får full score på grunn av fantastiske ansatte, fra vi ble mottatt i resepsjonen av en utrolig hyggelig resepsjonist til smilende frokostverter. Alle vi traff hadde øyekontakt, smilte og noen…

Hotellet får full score på grunn av fantastiske ansatte, fra vi ble mottatt i resepsjonen av en utrolig hyggelig resepsjonist til smilende frokostverter. Alle vi traff hadde øyekontakt, smilte og noen hyggelige ord på lager. Enten har hotellet en god opplæring ellers så har de truffet med personlig egnethet😊. Spesielt takk til respsjonisten som klarte å "hoste opp" nål og tråd når buksen revnet🤗. Rommet var veldig bra (superior) og frokosten var fantastisk. Takk for et flott opphold, vi kommer tilbake.

Svar fra eier

22. september 2023

Så herlig - tusen takk for flott tilbakemelding:) Det er så stas at de nydelige ansatte på hotellet blir sett, og at den gode jobben de gjør blir verdsatt. Dette varmer det engasjert teamet her på Strand. ha en super dag, og hjertelig velkommen tilbake:)

Les mere
3

Blide og flinke folk i frokostsalen, men skuffende ellers

16. september 2023, Oslo, Norge, torilo798

Det positive først: Fantastisk blide og imøtekommende folk både i frokostsal og bar. Det redder karakternivået sammen med generelt god og variert frokostbuffet. Litt få brødvalg er det eneste å plukke…

Det positive først: Fantastisk blide og imøtekommende folk både i frokostsal og bar. Det redder karakternivået sammen med generelt god og variert frokostbuffet. Litt få brødvalg er det eneste å plukke på der. Innsjekk var et mikromareritt: Bestillingen vår var rotet bort og/eller forbyttet. Ingen beklagelse å få. Ingen informasjon ble gitt under innsjekk heller; måtte selv spørre om frokosttider, osv. Tok lang tid å rydde opp i bestilling. Rommet vi til slutt fikk, var greit, men litt shabby; dårlig med (les: ingen) knagger på badet, knust speil i garderoben. Det verste var likevel at ingen kom og redde opp , skiftet håndklær eller etterfylte kaffekapsler, el.l. Svært skuffende for et såkalt "de luxe" rom.

Svar fra eier

13. november 2023

Hyggelig å høre at de ansatte tok deg godt i mot under oppholdet :-) Vi beklager at du ikke fikk tilstrekkelig informasjon under innsjekken. Her skulle de ha blant annet spurt om dere ønsker rengjøring på rommet under oppholdet. Håper du ellers hadde et hyggelig opphold.

Les mere
5

Meget bra!

22. juli 2023, Trondheim, Norge, Kjellemann_12

Vi var 4 voksne som bodde der på hotellet ett døgn, had vert vårt rom som var veldig fine og med fin utsikt, gode senger, dyner. Rent og pent over alt. Om kvelden spiste vi på tak restauranten på hote…

Vi var 4 voksne som bodde der på hotellet ett døgn, had vert vårt rom som var veldig fine og med fin utsikt, gode senger, dyner. Rent og pent over alt. Om kvelden spiste vi på tak restauranten på hotellet hvor det var hyggelig å sitte, alt vi spiste smakte meget godt, er ikke billig der, men verdt pengene. Frokostbuffé var å meget bra med stort utvalg. Vi fikk god service av alle som vi var i kontakt med. Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet ved en senere anledning.

Svar fra eier

31. juli 2023

Takk for hyggelig tilbakemelding :-) Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Les mere
5

Flott beliggenhet og opphold

7. mai 2023, , Knut241

Bra sted, servering, service og muligheter! Anbefales til barnefamilier, venner eller i forbindelse med jobbreiser. Baren på taket er en opplevelse, når den er åpen. Kommer garantert tilbake igjen ved…

Bra sted, servering, service og muligheter! Anbefales til barnefamilier, venner eller i forbindelse med jobbreiser. Baren på taket er en opplevelse, når den er åpen. Kommer garantert tilbake igjen ved en senere anledning.

Svar fra eier

31. juli 2023

Så hyggelig å høre at oppholdet hos oss var bra :-) Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.