Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand din fullkomne hotellopplevelse i hjertet av Gjøvik. Hotellet har takrestaurant, steakhouse, kino og kultursenter i samme bygg, og et flott og innholdsrikt spa. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Strand

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Quality Hotel Strand serverer sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer - en ekte hotellfrokost, med andre ord! Frokosten er alltid inkludert i romprisen.

Frokosten serveres i restauranten Smag&Behag som ligger i 1. etasje.

Åpningstider:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 08:00 - 11:00

Parkering

Quality Hotel™ Strand tilbyr parkering i parkeringshus rett på nedsiden av hotellet (krysset Elvegata/Parkgata). Avgiften kan betales på automat eller legges til på romregningen om du ønsker det. Det finnes alternativer med både gateparkering, og på nedsiden av RV4.

Basseng

Ta deg en svømmetur, og nyt våre fasiliteter i Otium spa. Vårt spa har 18 års grense og 16 årsgrense med følge av en voksen. Barn kan benytte bassengene i følge med voksen hotellgjest i tidsrommet fredag-søndag fra kl 08:00-13:00. Vi minner om at barn, på samme måte som voksne, skal vise god spa-etikette.

Priser

Prisene er per person:
95 NOK for barn i følge med voksen hotellgjest alle dager 08:00 - 13:00.
195 NOK for hotellets gjester alle dager.
295 NOK for andre gjester i ukedager.
395 NOK for andre gjester i helger.

Treningsrom

Treningsrommet ligger rett under resepsjonsområdet og inneholder både sykkel og tredemølle, samt en rekke styrkeapparater. Hva med en god treningsøkt før du slapper av i spa? Er du hotellgjest hos Quality Hotel Strand er det gratis å benytte treningsrommet. Benytt nøkkelkortet ditt for tilgang til treningsrommet.

Åpningstider Treningsrom:

Alle dager: 06:00 - 23:00 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Self-service check-in

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wifi

Alle Quality Hotel Strands rom og fellesarealer har gratis trådløst internett. Du får pålogginsinformasjon i resepsjonen eller logger deg inn med ditt Strawberry medlemskapsnummer.

Andre tjenester

  • TV
  • Konferansesenter
  • Softismaskin
  • Kjæledyr tillatt
  • Restaurant
  • Spa
  • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.