Medlemskap
Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.

Avslappende stund på Otium Spa i Gjøvik

Book nå

Den fine lille byen Gjøvik ved Norges største innsjø Mjøsa lokker med herlige kultur- og naturopplevelser. Bo gjerne på Quality Hotel Strand, et hotell som passer for både private gjester og konferanser. Her er en takrestaurant med magisk utsikt, kino, treningsstudio og innholdsrik spaavdeling.

Kaldt og varmt basseng, jacuzzi og badstue

På Otium Spa kan du slappe av og ta vare på deg selv en stund. Nyt et øyeblikk i en boblende jacuzzi, sett deg i en varm badestamp eller ta en rask dukkert i det kalde bassenget. Deretter kan det være på tide å gå inn i badstuen slik at du blir varm og myk i kroppen igjen. Spaet tilbyr også en velsortert spabutikk og et stort utvalg av ulike behandlinger. Bestill gjerne en effektiv ansiktsbehandling eller en deilig kroppsmassasje.

Oppdag naturen rundt Otium Spa

I tillegg til den herlige spaopplevelsen som Quality Hotel™ Strand og Otium Spa tilbyr, er det mange muligheter for fantastiske naturopplevelser i Gjøvik. Mjøsa-sjøen lokker med bad og dampbåtturer, og rundt byen er det mange fine turstier og skispor. Dersom du vil bevege på deg, men ikke gå så langt har hotellet et velutstyrt treningsstudio. Når musklene har fått sitt kan du gå inn på spaavdelingen og la kroppen finne fred og ro igjen.

Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.

Otium Spa

Gjøvik

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Torsdag

  15:00 - 20:00

 • Fredag - Lørdag

  13:00 - 20:00

 • Søndag

  11:00 - 17:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Strandgata 15, 2815 Gjøvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 611 78 600
 • emailContactE-post
  otiumspa@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå