Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Gjøvik

Gjøvik er Opplands største by, og den er kjent for industri og sin vakre beliggenhet ved Mjøsa. Overnatt på et av våre hoteller neste gang du er i Gjøvik, og nyt sentral beliggenhet, deilig frokost uten ekstra kostnad og komfortable rom.

Med romantikk og historie i veggene

Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik ligger i Jernbanegaten i hjertet av byen, med umiddelbar nærhet til det meste. Her bor du i en historisk bygning med lange aner og en vakker fasade. Frokost, afternoon sweets og evening meal inkludert i romprisen. Dette er virkelig et romantisk og staselig hotell. Her kan du også leie lokaler til større arrangement som bryllup, konferanse e.l. Et opphold inkluderer Wi-Fi over hele hotellet, parkering og mulighet til å ha med kjæledyr mot et pristillegg på kr. 250,-.

Praktisk og funksjonelt møter ultimat avkobling

Hvis det er konferanser du er interessert i, bør du ta en titt på Quality Hotel Strand. Hotellet ligger midt i Gjøvik, i Elvegata, med utsikt over den vakre Hunnselva. Her har de mye å skilte med, blant annet et av Norges største spa-anlegg, Otium spa. Hotel Strand er et konferansehotell med mange fasiliteter, som er praktisk og funksjonelt for forretningsreisende eller hvis du vil arrangere et større møte eller en konferanse. Det er ekstra deilig å kunne koble helt av i spa-anlegget etter en lang dag med møter eller utforsking av omgivelsene.

Bo der det skjer

Quality Hotel Strand ligger bare et steinkast fra historiske Kauffeldtgården, der du kan beundre utstillinger og delta i omvisninger og byvandringer. I tillegg ligger hotellet helt inntil Gjøvik kultursenter, der det foregår masse spennende hele tiden, som teateroppsetninger og utstillinger. Gjøvik olympiske fjellhall er også verdt et besøk for de sportsinteresserte, den ble oppført i forbindelse med OL i Lillehammer i 1994, og ligger 120 meter inne i Hovdetoppen i Gjøvik sentrum. Her finner du både klatrevegg, skøytebane (om vinteren) og kafé.

Hotel Grand ligger rett ved togstasjonen, der den kjente Gjøvikbanen går. Herfra har du gangavstand til mange gode spisesteder og barer. Uansett hva du skal i Gjøvik, bor du rett i nærheten på et av våre moderne hotell.

Interessert i mer informasjon om konferanser og møter på et  i Gjøvik? Les mer her.

Reisemål i nærheten:

Lillehammer
Hamar

 

Les mindre
4 hotell i Gjøvik

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.