Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport på Bergen Lufthavn, Flesland, er det perfekte utgangspunktet for deg som drømmer om nye reiser. Her kan du slappe av omgitt av inspirerende arkitektur, designmøbler og spennende mat. Kun minutter fra flyplassen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel® Bergen Airport ligger vegg i vegg med Bergen lufthavn, Flesland. Fra terminalen kommer du rett inn på et levende og personlig designhotell med moderne arkitektur, inspirerende innredning, kunst og musikk. Her kan din ferie starte, eller gi en nydelig landing etter en spennende reise.

Konferanse i Bergen - vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland

Med en konferanseavdeling på 1 600 kvm, er Clarion Hotel® Bergen Airport et av Norges største konferansehotell. Totalt 1 200 gjester kan samtidig være på plass i våre konferanselokaler. Vi har 17 spesialdesignede møterom og konferansesaler med det meste av teknisk utstyr.

Opplev Bergen

Clarion Hotel® Bergen Airport er et flott utgangspunkt for å oppleve Bergen. Her finner du alt av transport - bil, buss, taxi og bybane - som raskt tar deg inn til byen og severdigheter som Bryggen i Bergen, Fisketorget, Mariakirken, Torgallmenningen, restauranter, barer, shopping og byens rike kulturliv. 

Bar og restaurant

Nyt et velsmakende måltid med en unik utsikt over rullebanen, i vår restaurant Sound. Her serverer vi frokost, lunsj og gruppemiddager. I vår à la carte-restaurant Kitchen & Table, får du spennende retter inspirert av de mange smakene på Manhattan i kombinasjon med lokale, bergenske råvarer, satt sammen av den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson. Kitchen & Table er også en bar, med eget lounge-område.

Trening

Besøk vårt treningsrom i 6.etg med utsikt over rullebanen. Treningsrommet har det aller meste av det du måtte trenge for en real treningsøkt. Foretrekker du å trene utendørs, har vi joggekart og utlån av sykler (begrenset antall).

Handikapptilpassede rom

Vi har selvsagt også rom som er tilpasset for å forenkle ditt besøk hos oss hvis du sitter i rullestol eller har mindre bevegelighet. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre handikapptilpassede rom og fasiliteter.

Velkommen til Clarion Hotel® Bergen Airport - den selvsagte begynnelse, eller avslutning, på et besøk i Bergen.

Clarion Hotel® 

Kontakt

  • Flyplassvegen 551 5869 Bergen , Norge

Finn fram til hotellet

Buss

Flybuss til Bergen Lufthavn Flesland.
Reisen fra Bergen busstasjon tar 22 min.

Om Clarion Hotel Bergen Airport 

Antall hotellrom

200 stk – 400 sengeplasser

Antall konferanselokaler

16 stk - plass til totalt 1200 personer

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.