Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport på Bergen Lufthavn, Flesland, er det perfekte utgangspunktet for deg som drømmer om nye reiser. Her kan du slappe av omgitt av inspirerende arkitektur, designmøbler og spennende mat. Kun minutter fra flyplassen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,4
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Hva vil du finne på når du er i Bergen? Se noen av våre tips under. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte resepsjonen som har mange gode tips om alt Bergen har å by på.

Flybussen

Om du skal inn til Bergen sentrum er Flybussen den enkleste og billigste måten å komme dit på. Dette er også det mest miljøvennlige alternativet. Flybussen koster 100 NOK én vei og 170 NOK om du kjøper tur/retur-billett på bussen. Det er noe billigere å kjøpe billett på forhånd via flybussen.no. Bussen stopper to minutters gange fra hotellet, og har avgang hvert 15. minutt.

Fløyen og Fløibanen

Ingen Bergenstur uten et besøk på Fløyen! Du kan gjerne gå opp, men Fløibanen er også en opplevelse i seg selv. Banen holder åpent fra tidlig morgen til sen kveld, og har vært i bruk siden januar 1918.

Ulriken og Ulriksbanen

Vil du få den ultimate utsikten over Bergen, er Ulriken vel verdt et besøk. Å gå opp hit er en fantastisk flott tur til fots, men å ta Ulriksbanen opp er også en opplevelse i seg selv. På toppen finner du også Bergens høystliggende restaurant.

VilVite

På VilVite vitenskapssenter er det opplevelser for både små og store. Senteret er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter for teknologi, naturvitenskap og realfag. Her er det ikke bare resultatene som teller, men også den spennende veien for å komme dit.

Bergen Squashsenter

Bergen Squashsenter ligger på Sandsli, fem minutter unna med bil og ti minutter unna med sykkel. Vi har sykler til utlån i resepsjonen (begrenset antall). Bergen Squashsenter ble totalrenovert i 2009, og har fem baner samt garderobe med dusjer.

Leos Lekeland

Leos Lekeland ligger på Kokstad, ca 5 minutter unna med bil. Her kan barna virkelig få boltre seg.

Bergen Filharmoniske Orkester

Bergen Filharmoniske Orkester er et orkester i verdensklasse og har flere store forestillinger hvert år. Vel verdt et besøk om du er her når de holder en konsert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.