Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport på Bergen Lufthavn, Flesland, er det perfekte utgangspunktet for deg som drømmer om nye reiser. Her kan du slappe av omgitt av inspirerende arkitektur, designmøbler og spennende mat. Kun minutter fra flyplassen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1043 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Katastrofe hotell, 2 stjernig std

9. mars 2023, , egohe2023

Katastrofe std geeldende senger, dårlig adferd og frukost ekkel. Merklig at ledelsen ikke er mer opptatt av hvordan vi Kunder opplever hvordan det är att ha visit på deras dåligt hotell. Hvorfor jeg…

Katastrofe std geeldende senger, dårlig adferd og frukost ekkel. Merklig at ledelsen ikke er mer opptatt av hvordan vi Kunder opplever hvordan det är att ha visit på deras dåligt hotell. Hvorfor jeg bodde der da? Scandic Flesland var fullbooket- av noen grunner..? Think about that.
Les mere
3

Rommene trekker sterkt ned opplevelsen av luxus

22. februar 2023, , Heidi R

Frokost og service i resepsjonen er eksepsonell. Rommet trekkfullt,dårlig lydisolert ut,varmt, vinduene kan ikke åpnes.Dør til WC gir intet privatliv.Dårlig rengjøring.Sparing;ikke håndkrem og balsam.

Frokost og service i resepsjonen er eksepsonell. Rommet trekkfullt,dårlig lydisolert ut,varmt, vinduene kan ikke åpnes.Dør til WC gir intet privatliv.Dårlig rengjøring.Sparing;ikke håndkrem og balsam.
Les mere
4

Høy kvalitet

25. oktober 2022, Stord, Norge, AndersZorn

Det var kombinert fylkesstyremøte og nominasjonsmøte i Vestland Høgre. Det gikk over to dager. Jeg ankom med bil, og fikk plass i en av de 30 plassene hotellet disponerte under ingangen. Etter å ha sj…

Det var kombinert fylkesstyremøte og nominasjonsmøte i Vestland Høgre. Det gikk over to dager. Jeg ankom med bil, og fikk plass i en av de 30 plassene hotellet disponerte under ingangen. Etter å ha sjekket inn, fikk jeg en parkeringslapp til å legge i bilen. Gratis parkering er et stort pluss for hotell. Alternativet kan blir dyrt når det kommeri tillegg til rom. Hotellet er moderne og godt utrustet. Rommene er lyse og fine. Frokost med et rikelig utvalg av pålegg, brød etc. God service. Hyggelig personale. Kan anbefales.

Svar fra eier

31. oktober 2022

Hei Anders, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning. Med vennlig hilsen, Clarion Hotel Bergen Airport.

Les mere
5

Konferanse

4. oktober 2022, Norge, J2429RFcharlottel

Fantastisk hotell med bra beliggenhet. Flinke og serviceinnstilt betjening. Dyktige kursverter. Veldig bra frokost, lunsj og middag. God pausemat. Flotte lokaler og trivelige hotellrom. God atmosfæ…

Fantastisk hotell med bra beliggenhet. Flinke og serviceinnstilt betjening. Dyktige kursverter. Veldig bra frokost, lunsj og middag. God pausemat. Flotte lokaler og trivelige hotellrom. God atmosfære. Kan absolutt anbefales 🙂

Svar fra eier

5. oktober 2022

Hei, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning. Hilsen, Clarion Hotel Bergen Airport.

Les mere
2

Treg innsjekking

24. april 2022, Bekkjarvik, Norge, Haugtussa1

Var på konferanse på hotellet torsdag og fredag. Etter avsluttet opplegg 16.00 torsdag, var jeg og min kollega klar for innsjekking. Siden det stod innsjekking kl.15, regnet vi med at det ville bli pr…

Var på konferanse på hotellet torsdag og fredag. Etter avsluttet opplegg 16.00 torsdag, var jeg og min kollega klar for innsjekking. Siden det stod innsjekking kl.15, regnet vi med at det ville bli problemfritt. Da vi kom i skranken fikk vi beskjed at det ikke var rom ledig, at de ikke var ferdig rengjort, og resepsjonisten kunne heller ikke gi svar på NÅR de ville være klare. Vi måtte derfor gå fram og tilbake frå venteplass og spørre, helt til vi like før 18.00 fikk klarsignal. Middagen vi skulle på startet 19.00, så vi fikk veldig lite tid til å slappe av før det. Altså, lang venting, uten noe forklaring, beklagelse eller noe form for godtgjørelse som plaster på såret. Har aldri opplevd dette på andre hotell, så ble veldig skuffet. Litt pluss pga. god mat og fint rom.

Svar fra eier

28. april 2022

Hei, Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at dere ikke fikk sjekket inn som normalt på denne dagen, slik skal det ikke være. Supert om du sender meg en e-post ved forkant av neste besøk hos oss. Samtidig er vi veldig glad for at du likte maten og rommet ditt. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.