Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport på Bergen Lufthavn, Flesland, er det perfekte utgangspunktet for deg som drømmer om nye reiser. Her kan du slappe av omgitt av inspirerende arkitektur, designmøbler og spennende mat. Kun minutter fra flyplassen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vil du unne deg selv eller noen andre litt ekstra luksus? Book en av våre flotte suiter.

Penthousesuite

Slå på stortrommen og oppgrader til vår penthousesuite. Her finner du alt du trenger og mye mer. Suiten har to etasjer med stue, sofa, stoler, spisebord og toalett i første etasje, og soverom og bad i andre etasje. Penthousesuiten passer ekstra bra om du har gjester, eller kanskje på bryllupsnatten? 

Suite

Flotte, store suiter på ett plan. Separat stue og soverom, med muligheter for å snu TV. Egen kontorplass og sittegruppe. Bad med dusj og badekar.Her kan du virkelig nyte tilværelsen og slappe av.

Juniorsuiter

Vi har også fine, store juniorsuiter med kombinert stue og soverom. Du kan snu TV'en slik at du selv kan bestemme om du vil sitte i sofaen eller ligge i sengen når du ser på. Nydelig bad med vinduer inn mot suiten, og mulighet for å trekke for gardiner. Egen kontorplass.

Book suite

Kontakt oss gjerne på tlf 56 10 00 00 eller e-post cl.bergen.airport@strawberry.no dersom du ønsker å booke en suite.

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.