Er du vant med treningsreiser som består av ubehagelige senger, telting eller fantasiløs mat? Tenk deg om og gjør noe nytt! Med treningsreise på hotell får du storbyopplevelsen og trening i ett. Med skreddersydde og moderne treningsrom, personlige trenere, basseng og utstyr, blir treningen din både morsom og effektiv. Her er 4 bra tips til din neste treningsreise!

Dekk og mann
Book en treningsreise på et av våre hotell midt i storbyen. Der får du storbyopplevelsen og trening i ett.

Crossfit og egentrening på Comfort Hotel® Børsparken


Oslo, Norge


Comfort Hotel® Børsparken i Oslo finner du Nordens første (og muligens beste) Crossfit hotell-treningsrom. I en hel etasje finner du nytt treningsutstyr fra Technogym, kettlebells, romaskin, utstyr for funksjonell trening, en crossfit-cage med vektstenger og ringer og mye mer. Treningsrommet er dessuten åpent døgnet rundt, slik at du kan kjenne melkesyre og høy puls uansett om du er en morgenfugl eller nattugle.


Hele underetasjen på Comfort Hotel Børsparken er dedikert til trening og Crossfit.


Treningskonseptet er utviklet i samarbeid med erfarne og dedikerte trenere fra CrossFit Christiania som også tilbyr felles personlig trening i små grupper hver uke for hotellets gjester, helt gratis. Ønsker du å booke egen PT-time, så hjelper resepsjonen deg såklart med å booke det.


Delta på felles personlig trening i små grupper eller book din egen PT-time på Comfort Hotel Børsparken.


Opplev Stavanger på sykkel eller til fots


Stavanger, Norge


Sykkeltrening er en utmerket måte å trene kroppen på, uansett styrkenivå. Ettersom sykling ikke belaster kroppen på samme måte som løping, er det en treningsform som passer de fleste.


Stavangerregionen byr på mange muligheter for korte og lengre sykkelturer. Avstandene er korte, landskapet er flatt og det er mulig å sykle hele året. I tillegg er det oppmerket sykkelruter rundt i området. Vi anbefaler en sykkeltur langs historiske Hafrsfjord og Sverd i Fjell. Er du ved Sola og Sola flyplass kan du sykle til nydelig sjøutsikt langs Solastranden hvor du kan ta en pust i bakken og kanskje et bad?


Ta en sykkeltur langs Solastranden og nyt utsikten!


Er du interessert i å ta en løpetur, er det populært å ta seg en tur rundt Mosvannet og Sørmarka, som ligger sentralt til og i umiddelbar nærhet til Clarion Hotel Energy. Du kan også løpe eller gå tur langs Stokkavannet i nydelige omgivelser med sjøutsikt, bølgeskvulp og måkeskrik på ene siden og grønn skog på andre siden. Alt dette ligger bare et steinkast fra urbane og sentrumsnære omgivelser.


Uansett om du trår på pedalene eller tar beina fatt, er det ingen dum ide å kombinere sykkel- eller joggeturen med overnatting på et av våre hotell i Stavanger by.


Løp i skogen i Sørmarka eller langs Stokkavannet i Stavanger.


Svøm i luksuriøst takbasseng i Helsinki


Helsinki, Finland


I Finlands hovedstad ligger Clarion Hotel Helsinki. Det 78 meter høye hotellet ligger like ved vannet i Busholmen og er et vibrerende sentrum for både lokalbefolkning og turister. Med 425 rom, stort konferansesenter for opp til 1000 personer og en restaurant og Skybar i verdensklasse, har hotellet etablert seg som et av de beste i byen.


Fasaden til Clarion Hotel Helsinki.


Det oppvarmede utendørsbassenget høyst oppe på hotellet byr på fantastisk utsikt året rundt. Kombiner svømmeturen din med et besøk i badstuen eller i hotellets moderne treningsrom med vekter, styrkemaskiner og kondisjonsutstyr.


Få opp pulsen og nyt utsikten!


*Øverst på hotellet ligger Roof Top Pool & Terrace-området. *


Moderne og bærekraftig trening på Clarion Hotel® Sign


Stockholm, Sverige


Clarion Hotel® Sign i Stockholm finner du et av Sveriges mest moderne og bærekraftige treningsrom. I nyrenovert og arkitekttegnede lokaler finner du treningsapparater fra Technogym som blant annet utnytter energien som blir produsert fra treningen din og sender det ut i el-nettet i Stockholm. Når du trener kondisjon blir energien redusert, resirkulert og fornyet – en fantastisk måte å tenke på bærekraftig og miljøvennlig.


Utsikten fra terrassen på Clarion Hotel Sign.


Se morgenlyset fra takterrassen.


Treningsrommet har et stort utvalg av ny og effektiv treningsutstyr. Hotellet har også introdusert det nye konseptet Omnia (Move Train Play), for de som foretrekker trening i grupper. Helse, velvære og en aktiv livsstil er et av kjennetegnene til Clarion Hotel Sign. I tillegg til maskiner av toppkvalitet, tilbyr hotellet løpe- og sirkeltrenings-timer med trener to ganger i uken.


Utstyr for både kondisjons- og styrketrening.


Er du klar for å besøke disse destinasjonene og få opp pulsen? Hva venter du på – book nå!


Les mer


Vil du heller trene på hotellrommet ditt? Få tipsene våre om hvordan du trener smartest på reisen.


Frister det heller med spa? Se vår guide om noen av de beste spaopplevelsene i Norden.