strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap

Magno har håndhilst på over en million gjester

I over 17 år har Magno Inoue på Clarion Hotel® Copenhagen Airport tatt imot gjester med to åpne armer og et varmt smil. For den karismatiske hovmesteren har veldig tydelig filosofi; – Jeg behandler dem ikke bare som gjester, men også som mine venner.

  • Når du entrer hotellene Clarion Hotel® Copenhagen Airport og Comfort Hotel® Copenhagen Airport kan du øyeblikkelig kjenne på en varm og inkluderende atmosfære.

  • Som du normalt sett ikke får når du er på reise til eller fra en stor internasjonal flyplass som København.

  • En av grunnene til det er Magno Inoue. Han er hovmester på hotellet og har jobbet på samme sted i 17 år. Med smilet på lur og blikket fokusert på gjestene, jobber han iherdig med å gjøre oppholdet til en best mulig opplevelse.

  • Han håndhilser faktisk på hver eneste gjest, supplert med et stort smil slik at man føler seg verdsatt og tatt vare på fra første sekund.

  • – Hver eneste dag hilser jeg på nærmere 300 gjester. Dette er fordi jeg vil at de skal føle seg verdsatt og at de skal få en fantastisk opplevelse hos oss, forteller Magno.

  • Hvor mange har du hilst på opp gjennom årene? spør vi den sjarmerende hovmesteren.

  • Han bryter ut i latter, for det har han faktisk aldri tenkt over. Men at det har blitt mange, er det ingen tvil om. Ifølge vår raske hoderegning må han ha håndhilst på flere enn en million gjester.

  • – Det høres jo helt vanvittig ut, humrer Magno.

  • – En god del av gjestene jeg hilser på, er også gjester som kommer tilbake. De kjenner meg igjen og jeg kjenner dem igjen. Det varmer hjertet mitt, og jeg tror det er noe også gjestene våre setter pris på også, forteller Magno.

Familiehotell og konferansesenter

De to flyplasshotellene Clarion Hotel® Copenhagen Airport og Comfort® Hotel Copenhagen Airport ligger svært sentralt plassert på flyplassen. Og de ansatte gjør sitt for å tilfredsstille de ulike gjestene som er på reise, enten om det er en familie på tur eller et firma som skal ha et seminar eller en samling.

Her finner du spa med unike behandlingstyper, saltvannsbasseng, restauranter, skybar, lounger og treningsrom. Og med sterkt fokus på nordisk matlaging og lokale råvarer, setter hotellene sin stolthet i å servere deg kulinariske retter av høy kvalitet.

Hvis du ser etter konferansefasiliteter med wow-faktor, så er «The Hangar» med kapasitet til 2150 gjester noe for deg. I tillegg til 33 andre møterom som kan dekke de fleste behov. Eller om du vil sette deg uforstyrret ned i et hjørne av hotellet med en kollega, her er det lagt opp til det meste. Med Nord-Europas største flyplass, motorveien E20 og T-banen rett utenfor døren, passer stedet for både spontane møter og flerdagskonferanser med deltakere fra alle kanter av verden.

Og selv om hotellene ligger ved flyplassen, er det flere ting man kan gjøre like i nærheten.

Den Blå Planet er Nord-Europas største akvarium med syv millioner liter vann med eksotiske og unike fiskearter – en fantastisk destinasjon for barnefamilier. Siden åpningen i 2013 har Den Blå Planet blitt svært populær. Den Blå Planet finner du i Jacob Fortlingsvej 1 på Amager. Bare 600 meter å gå fra hotellet eller Kastrup stasjon.

Vil du bade i sjøen, anbefales Kastrup Søbad, som ligger like ved. Det er en arkitektonisk perle og et helt magisk sted. Den har den beste utsikten over øya Saltholm og Sverige, og byr på gode bademuligheter med lune forhold.

Lidenskap for gjestene våre

Vi møter Magno igjen etter at lunsjgjestene har inntatt et utsøkt måltid i stilige lokaler på Clarion Hotel® Copenhagen Airport. Han hviler ikke. Han er opptatt med å ønske gjester som skal videre god tur, og i neste øyeblikk tar han imot en familie som skal sjekke inn. Alltid med et ydmykt og varmt smil. Alltid fokusert.

Vi spør ham om hva han synes om å bruke så mye tid på gjestene sine.

– Det mest verdifulle vi har i livet, er tid. Tiden er en ressurs vi må ivareta og forvalte på best mulig måte. Og når våre gjester setter av tid hos oss, skal de føle og vite at vi er her for dem. Jeg behandler dem ikke bare som gjester, men også som mine venner.

– Er det din filosofi?

Magno humrer med sitt store smil når vårt intervju er ved veis ende, og hovmesteren gir oss en takkende klem på vei ut døra av hotellet.

– Kanskje ikke en filosofi, men heller en lidenskap. Som alle vi her på hotellet deler. Lidenskap og varme for våre gjester. Det er da gode minner og relasjoner skapes. Og kanskje har man fått seg en ny venn for livet.

The entrance at Clarion Hotel® Copenhagen Airport.People by the food buffet at a conference at Clarion Hotel® Copenhagen Airport.Man med ett stort leende utanför Clarion Hotel ® Copenhagen Airport.

Nyeste innlegg