Det skorter ikke på naturopplevelser i Norge, og ekstra fint er det når solen skinner og himmelen er skyfri. Pakk med deg solkrem, vann og kvikk lunsj i tursekken, og gjør deg klar for vakre, norske turopplevelser i sommer.

Preikestolen i Stavanger.
Populære Preikestolen i Stavanger.

Preikestolen


Finnes det en mer kjent stol enn Preikestolen? 604 meter over Lysefjorden kan du uten tvil få et fantastisk bilde å legge ut etter å ha gått turen opp. Denne turen er svært populær, og turen fra Preikestolen Fjellstue opp til Preikestolen tar omtrent 2 timer og 30 minutter. Etter turen kan du senke skuldrene og slappe av på et av våre hotell i Stavanger, Sola-området eller Sandnes.


Solastranden-sola-norwayIkke gå glipp av vakre Solastranda!


Hardangervidda


I vakre Eidfjord finner du Quality Hotel Vøringsfoss, hvor du kan slappe av etter flotte turer i områdene rundt. I tillegg til den kjente Vøringsfossen er Hardangervidda ikke langt unna. Og her er mulighetene for flotte turer mange! Hva med å gå Dronningstien, som byr på både fjell og flott utsikt? Denne turen sies å være en av turene Dronning Sonja er veldig glad i å gå. Du kan også gå Hardangervidda på langs, eller velge blant en av mange, mange turmuligheter.


Ulriken


Bergen er mer enn bare Fløibanen og bryggen, for en by som er omgitt av syv fjell har nok av fjell- og turopplevelser å by på. Av de syv fjellene er Ulriken det høyeste med sine 643 meter over havet. Blir turen for lang? Frykt ikke, taubanen er et alternativ. Om du er sliten etter turen og de vakre inntrykkene kan du sjekke inn og slappe av på et av hotellene våre.


Ulriken - Photo by Chloé Bourhis on UnsplashUtsikten over Bergen fra Ulriken. Foto: Chloé Bourhis


Dovrefjell/Sunndalsfjella nasjonalpark


Skal du besøke den vakre nasjonalparken Dovrefjell-Sunndalsfjella kan du bo i nærheten på Quality Hotel Skifer. Nasjonalparken kan by på flere fjellturer, med vakre topper som Snøhetta og Storskrymten. La deg imponere av vakre daler og fosser, og ikke minst en spennende dyreliv. For her lever urtidsdyret Moskus, og villrein. Men, husk å følge de råd og beskjeder som er gitt angående dyrene, slik at de blir tatt hensyn til.


Dovrefjell, Photo: Jakob StenqvistDovrefjell, Foto: Jakob Stenqvist


Rombakstøtta (Tøttatoppen)


Lenger nord i landet, nærmere bestemt Narvik, finner du det kjente landemerke Rombakstøtta, også kalt Tøttatoppen. Når du kommer til toppen vil du tenke "Wow, for en utsikt!". Ja, for en vakker utsikt er det virkelig. Turen er kanskje ikke så vanskelig som den kan se ut til, men noen deler av turen er hardere enn andre.


Et sted å bo under besøket i Narvik? Quality Hotel™ Grand Royal kan by på blant annet en god seng og deilig mat.


Turopplevelsene i Norge er mange, uansett nesten hvor i landet du er. Du finner en oversikt over alle hotellene våre i Norge her.