Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Sandnes

Til kystbyen Sandnes reiser folk på forretninger, ferie og vennebesøk. Her får du natur og byliv i skjønn forening. På et av våre hotell i Sandnes bor du garantert der det skjer, og i tillegg får du mange kjekke fordeler når du velger oss.

Utgangspunkt for utforsking

Særegne Quality Hotel Pond ligger på Forus, Sandnes og Stavangers felles internasjonale virksomhetsområde. Her gjør du lurt i å bo hvis du er i Sandnes på forretninger, da du er i nærheten av det meste som har med business å gjøre i området. Forus-området ligger på grensa mellom Sandnes, Stavanger og Sola, og dermed er dette et perfekt utgangspunkt når du vil utforske mer av Rogaland enn bare Sandnes.


Stavanger har mye å by på, som sjarmerende Fargegaten og hyppige kulturarrangementer, vi anbefaler absolutt en tur hvis du først er i Sandnes. Det tar deg kun 15 minutter å kjøre fra hotellet til Fargegaten, og da er du midt i Stavanger sentrum.

Alt på ett sted

Quality Hotel Residence er et velutstyrt og nylig renovert konferansehotell som ligger i sentrum av Sandnes. Hotellet ligger i multisenteret Vågen, noe som betyr at du kan få tak i det meste uten en gang å måtte ta av deg tøflene. Her finner du både kino og shopping rett utenfor romdøren. Hotel Residence har også en velutstyrt konferanseavdeling på hele 1400 kvm, og staben hjelper deg mer enn gjerne med å strømlinjeforme arrangementet ditt.


Hotellet ligger også ekstremt praktisk plassert, det tar kun 15 minutter å kjøre hit fra Stavanger lufthavn Sola, og hotellet ligger innen gangavstand til Kulturhuset, havna, restauranter og barer.

Mange fordeler med Strawberry

På våre hoteller får du alltid en stor, variert og næringsrik frokostbuffé inkludert i romprisen. Vi kan også nevne andre frynsegoder, som Afternoon sweets og kveldsmat. En ting som kanskje overrasker mange, er at vi gjerne ønsker kjæledyret ditt velkommen hos oss, mot et lite pristillegg. Du kan også bo hos oss med god samvittighet; vi jobber aktivt for å redusere matsvinn og skape grønnere hotell. Vi er også utrolig gode på alt av møter og konferanser, og vi elsker å hjelpe deg med å arrangere dem! Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med din konferanse her.

Reisemål i nærheten:

Stavanger
Sola
Haugesund

 

Les mindre
8 hotell i Sandnes

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.