Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Stavanger

Hele elleve kilometer lang strandkystlinje, havneområde med restauranter, barer og puber langs vannet, og de koseligste små gater med hvitmalte trehus og pastellfargede kaféskilter. Midt i denne sjarmerende kjernen finner du våre hotell.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Sentral beliggenhet i havneby 

I oljehovedstaden Stavanger finner du både vestlandsnatur på sitt beste, gammel maritim historie og en velbevart, livlig havneby. Midt i Stavanger sentrum ligger fire av våre hotell, som til sammen har både byens mest spektakulære takterrasse, hotellrom i gamle sjøboder og toppetasje med jacuzzi. 

Opplevelser for alle

Enten om du er på ferie, på jobb eller på gjennomreise har Stavanger mye som bør ses og oppleves. De lange, hvite jærstrendene ved Sola er fantastiske, både til bading, piknik i sanden og surfing. Her kan hele dagen tilbringes når sola titter frem. Også Lysefjorden og velkjente Preikestolen gir vakre og spennende naturopplevelser for både store og små. I sentrum kan du gå langs bryggen og spise lunsj på en av byens hyggelige restauranter i havneområdet, eller du kan vandre i gamlebyen, Gamle Stavanger, som er Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse.

Møteplasser og arrangement i Stavanger

For konferanser, møter og event har vi flere, store hotell i nærheten av byen, både ved DnB Arena, i Sandnes og ved Sola Lufthavn Stavanger. Les mer om Stavangers konferansehotell her.

Mer om Stavanger

Våre favorittrestauranter i Stavanger

5 ting å gjøre i Stavanger

Bli kjent med 10 populære destinasjoner

Book julebord i Stavanger

I Stavanger kan du velge og vrake mellom gode julebord. Vil du booke for hele bedriften, vennegjengen eller familien? Se priser og book her!

Nærliggende destinasjoner

Sola

Sandnes

Haugesund

Kristiansand

Les mindre
8 hotell i Stavanger

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.