Book deg inn på et fredfylt, passe avsidesliggende spahotell med deilig frokost, lange behandlingsmenyer og perfekt tempererte basseng. Her er listen over noen av Norges beste spahotell som ligger litt utenfor smørøyet.

Damer i basseng på Farris baD

Son Spa - fortryllende utsikt over vannet hos et av Norges største spahotell


På den andre siden av Oslofjorden, knappe 40 minutter fra hovedstaden, ligger Son Spa, et av de største spahotellene i Norge. Her kan du kose deg på spa-weekend rett ved Oslo, men uten storbyens mylder.


På denne hotellperlen med flott beliggenhet i vannkanten er velvære og sunnhet nøkkelord. Son Spa kan skilte med en av Norges største spaavdelinger. Prøv for eksempel den spennende Magic Circle-behandlingen, en avslappende badstuerunde i VIP-avdelingen i 2. etasje.


spa-pool-son-spaBasseng med utsikt over vannet på Son Spa


Farris Bad – norsk tradisjon møter moderne wellness


I vikingbyen Larvik finner du et av Norges aller mest berømte spahotell. Og det er ikke uten grunn at Farris Bad er så populært. Selve spaanlegget har et areal på 2500 kvm, og lista over spabehandlinger er lang og oppdatert på de nyeste trendene. De tilbyr også spapakker og store, deilige basseng. Larvik er også en by det er verdt å se, med sitt flotte museum og gravhauger fra vikingtida.


Frister det med et besøk på Farris Bad?


jacuzzi-farris-bad


Skreddersydd spaweekend på Quality Hotel Strand


For en virkelig vellykket velværehelg, er det essensielt at spaet står til forventningene. Og et imponerende spa får du uten tvil på Otium Spa, som er en del av Quality Hotel Strand, det flotte hotellet som ligger i hjertet av Gjøvik i vakre Oppland. Velg fra et stort og luksuriøst velværetilbud, som omfatter flere saunaer, to boblebad og kuldekulp.


Når du vil på spa i Gjøvik, men uten å bo på hotell, kan du kjøpe tilgang til spaet selv om du ikke er overnattingsgjest. Dette er også et smart tips hvis du vil ha følelsen av å ha vært på spa-weekend til en rimelig penge. Les mer om hotellet og book her!


otium-spa-pool-quality-hotel-strandTa med kjæresten, din beste venn eller book egentid på spaet til Quality Hotel Strand.


Vinterlig velvære på Norefjell Ski & Spa


Prisbelønte Norefjell Ski & Spa ligger på Norefjell, under to timer fra Oslo. Denne hotellperlen gir deg virkelig det beste av alt Norden har å by på – nydelige omgivelser i sann norsk ånd, med snøkledde tinder og granskog, kombinert med et nydelig designet spa med rene linjer og naturmaterialer.


Her kan du kose deg med vintersport i det flotte alpinanlegget om vinteren, og synke ned i et deilig, varmt boblebad eller få en avslappende og velgjørende massasje etter en lang og kald dag i bakkene. Stort bedre enn dette blir det ikke.


norefjell-ski-spa-outdoor-pool.jpgFå ting slår frisk luft, fantastisk utsikt og et oppvarmet utendørsbasseng
Finn ditt favorittspa hos Strawberry


Vi har samlet alle hotellene våre med spafasiliteter på ett sted, sånn at du kan se hvor på kartet de ligger. Finn ut hvilket hotell med spa du har lyst å besøke neste gang!


Trenger du litt inspirasjon først?