Strawberry er med på å vekke liv i den nyeste bydelen i Oslo – HasleLinje. For i 2020 vil det nemlig stå et ferdigbygd hotell på eiendommen som ligger mellom t-banestasjonene Hasle, Løren og Økern i Oslo.

Slik ser vi for oss det nye hotellet på Hasle
Det nye hotellet vil stå klart på Haslelinje i 2020. Illustrasjon: Ghilardi+Hellsten / Photon Images

Strawberry er med på å vekke liv i den nyeste bydelen i Oslo – HasleLinje. For i 2020 vil det nemlig stå et ferdigbygd hotell på eiendommen som ligger mellom t-banestasjonene Hasle, Løren og Økern i Oslo.


HasleLinje er lett tilgjengelig og sentralt, men samtidig er utenfor bykjernen i Oslo. Denne nye bydelen vil bli fylt av miljøvennlige kontorbygg, barnehager, leiligheter og som prikken over i-en, et nytt hotell. Både forretnings- og fritidsreisende vil kunne sove, ha møter og spise på hotellet som vil få 217 rom, konferansesal for 475 personer og gode møteromsfasiliteter. I tillegg konferansefasiliteter vil det være stort fokus på mat og drikke. Foreløpig har ikke det nye hotellprosjektet fått navn eller hotellkjede.


Det blir yrende liv på Hasle med nytt hotell, handlegate og leiligheter. Illustrasjon: Ghilardi+Hellsten / Photon Images


Oslos nyeste bydel


Målet er å skape en helt ny bydel:


– Dette er byutvikling! Her har man tenkt større enn grå næringsbygg og et gatemiljø som stenger klokka fem. I stedet blir det boliger, restauranter, yrende liv, familier, venner og arbeid om hverandre. En ekstra bonus er Oslo sentrum rett nedi svingen. Dette området treffer spikeren på hodet når det gjelder hvordan folk vil jobbe og leve i dag. Derfor er vi her, sier grunnlegger av Strawberry, Petter A Stordalen.


Grunnleggger av Strawberry, Petter A. Stordalen sammen med Andreas Jul Røsjø, konserndirektør Eiendom i AF og Eirik Thrygg, administrerende direktør i Höegh Eieindom foran HasleLinje. Foto: Yvonne Sollihagen


Da er spørsmålet: blir hotellet en del av Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel®? Eller kanskje det blir til et av av våre frittstående hotell? Vi får bare vente og se!


Før dette hotellet åpner, kan du bo på våre andre hotell i Oslo. Se oversikten her!
Les mer


Arlanda blir Sveriges store nye messeområde – og et nytt hotelltårn bygges!


Snart har du muligheten til å bestemme hvordan hotellrommet ditt skal se ut!


Gammel tapetfabrikk blir hotell i Stockholm