I nær fremtid kan du som hotellgjest selv bestemme hvordan hotellrommet ditt skal se ut. Du kommer altså til å kunne våkne opp til en soloppgang med ekte sollys tross at det øser ned utenfor, og det faktum at rommet du våkner opp i ikke har vindu…

Ett hotellrom på HOBO
Enn så lenge er dette et vanlig hotellrom på HOBO.

Rom uten vindu


La oss være ærlige, alt begynte fordi vi har en del hotellrom uten vindu. Noen ser på det som negativt, men det gjør ikke vi. Takket være Embed Project vil du snart kunne tilbringe en natt på et hotellrom der du bestemmer dine omgivelser. Med hjelp av ny teknikk kan du forvandle vegger, tak, kanskje til og med gulv til hva du vil! Det er din fantasi som setter grensene.


Kan hvem som helst være med på å bestemme hvordan rommene skal se ut?


For å forklare dette på en enkel måte, kan vi si at det er en video som avspilles på hotellrommets vegger og tak. Og ja, tanken er at Embed Project skal være en åpen plattform der alle kan bidra med innhold til disse videoene. Alt fra internasjonale bedrifter til artister, studenter, kunstnere og videospillutviklere.Først ut – HOBO


Prosjektet blir testet og utviklet på HOBO i Stockholm. HOBO åpnet dørene 23. mars 2017 og ligger sentralt på Brunkebergstorg, nærmeste nabo til At Six og TAK.  Det er Future Business- avdelingen i Strawberry, som har ansvar for prosjektet, de har hatt events på hotellet der man har demonstrert hvordan våre vindusløse hotellrom kan se ut i fremtiden. Gå ikke glipp av neste event, følg med via vår Facebook-side.


Future Business


Innovasjonsavdelingen i Strawberry, Future Business, består av en gruppe smarte, tekniske og nysgjerrige personer som blant annet har i oppgave å se på ny teknologi og hvordan det  kan implementeres i hotellbransjen. De skal kort og godt forenkle og forbedre hotellovernattingene til gjestene våre ved hjelp av ny teknologi. Embed Project er i samarbeid med bl.a. svenske KTH, Kungliga tekniska högskolan og designbyrået Barkas.


Les mer om Future Business prosjektet Embed her.